Jóval kevesebb a hiba

Hazai pályán zárta a tavaszi Bozsik-programot az Érdi VSE U10-es és U11-es együttese. Mindkét csapatról elmondható, hogy számos játékelemben fejlődött a mögöttünk hagyott szezon során.

– Az U10-es korosztályunk sorrendben a Bolha, a Százhalombattai VUK SE és a Fogócska csapataival mérkőzött meg. Az első mérkőzésen hasonló erőkből álló csapattal találkoztunk, ahol több gyors kontrát is vezettünk, de gólt csak egy gyönyörű egyéni teljesítmény után tudtunk szerezni. A másik két találkozón kissé alárendelt szerepet játszottunk, de sokat dolgoztak a játékosok és ezért mindenki dicséretet érdemel. Egyéni és technikai hibák továbbra is benne vannak a játékban, de jóval kevesebb, mint az őszi első Bozsik-tornákon, ami pozitívum. Továbbá több alkalommal is megjelent a három-négy ember együttműködése és erőben is fejlődtünk. Mindhárom mérkőzésen kiváló volt a kapusteljesítményünk – Az U10-es korosztályról Csiszár Zoltán.

– Az első mérkőzés előtt annyit kértem a srácoktól, hogy az utolsó Bozsikon tegye mindenki félre a kis egóját/önérzetét és rendelje magát alá a csapatnak. És ez a három mérkőzésből kettőn meg is valósult. Az első mérkőzés volt a legnehezebb, ahol két, rossz helyen eladott labdából könnyű gólokat szerzett az ellenfél és ezeket nem tudtuk viszonozni, nem jött össze semmi. Aztán a második és harmadik találkozón szerintem nagyon szervezett és tudatos játékot játszottunk. A kapust is használva járattuk a labdát, forgatva az oldalakat. Ugyanakkor gyors támadásaink is voltak és a letámadás is működött. Szereztünk gólt letámadás után, kontrából, kombinatív játék után és távoli lövésből is, ami a csapat sokszínűségét is mutatta a játéknap folyamán – az U11-esekről Csiszár Zoltán.

Az U10-eseknél az oklevelet Török Botond, az U11-eseknél Fodor Bence érdemelte ki.