Szülők figyelem! Labdás osztály a Batthyányban!

Az elmúlt évek terve idén, illetve a következő tanévtől kezdődően valóra válhat! Az Érdi VSE és az ÉRD női kézilabda csapata, valamint a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola közös együttműködésének köszönhetően új, labdás osztállyal bővülhet az intézmény!

A Batthyány Sportiskolába az elmúlt évtizedekben számos, szép karriert befutó sportoló nevelkedett, az intézmény is meghatározó szerepet tölt be a város sporttörténetében, mivel a képzés mellett számos kiemelkedő rendezvénynek is otthonául szolgál a kiváló tornacsarnok. Az iskolában évek óta zajlanak a különböző sportágspecifikus képzések, de a 2019/2020-as tanévtől kezdve még tovább emelkedhet a színvonal!

Az új tagozat egy vegyes osztályból áll, ahol tizenöt fiú labdarúgó, illetve ugyanennyi lány kézilabdázó tanulna, természetesen a sportággal emelt óraszámban foglalkozva a testnevelés órák keretében.

Az Érdi VSE már az előző tanévben, illetve idén is több alkalommal tartott az Ovifoci Programban résztvevő gyermekek számára ismerkedő, felkészítő foglalkozást, melyen a gyerekek és a szülők is betekintést nyerhettek az intézmény és az egyesület működésébe.

Az Érdi VSE az Ovifoci Programban szereplő gyerekeknek már tartott ismerkedő foglalkozásokat a Batthyányban

Azonban március 10-én és 17-én a teljes nyilvánosság is részt vehet a foglalkozásokon, melyeken az Érdi VSE edzői és a Batthyány testnevelői tartják a mindig jó hangulatú edzéseket!

Emellett március elsején a Batthyány Sportnap keretein belül lesz sportágbemutató, míg az általános felvételi mozgásos szintfelmérővel egybekötve lesz március 25-én, hétfőn, 14.30-tól.

A felvételire a gyermekek hozzanak magukkal tornaruhát és tornacipőt, illetve a körzeti orvostól igazolást arról, hogy sportiskolai oktatáson részt vehetnek!

A labdás osztállyal, illetve annak labdarúgással foglalkozó részről részleteket az intézmény testnevelőjétől, egyben az Érdi VSE edzőjétől, Németh Józseftől kérhetnek az alábbi telefonszámon: 0630/691-7214.

A következő időszak programja a Batthyány Sportiskolában:
március 1., 14.30: Óvodások Sportnapja (ismerkedés az iskolával sportos-játékos feladatokkal)
március 10., 10.00: Ovifocis ismerkedő edzés játékos feladatokkal
március 17., 10.00: Ovifocis ismerkedő edzés játékos feladatokkal
március 25., 14.30: Testnevelési felvételi a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolába

Kérjük a szülőket, hogy az eseményekre a gyermekeknek hozzanak tornaruhát és tornacipőt!