Sok pozitívum az ősz utolsó Bozsikján

Ezúttal is két csapattal, az U10-es és az U11-es korosztályokkal volt érdekelt az Érdi VSE az ősz utolsó Bozsik-tornáján, Budaörsön.

– Három mérkőzést játszottunk és legjobban az elsőn lehetett látványosan észrevenni, hogy fejlődött a csapat. A passz játékunk fejlődött a legtöbbet. Ha az arányokat kellene meghatározni akkor úgy mondanám, hogy eddig egy támadás alatt két-három passz volt a játékunkban, most ez már annyit fejlődött, hogy akár hat-nyolc, de akár tíz passz is létrejön. És nem csak hátul, hanem már közepén és elől is. De akaratban is léptünk előre, abban csak pár százalékot, de már nem állunk meg olyan hamar és próbálunk segíteni is a másiknak, amíg el nem fáradunk – értékelte az U11-es korosztályt Csiszár Zoltán.

– Ennél a csapatnál is mondhatom, hogy látható fejlődés. A hárommérkőzés alatt volt legalább nyolc-tíz helyzet, amit mi alakítottunk ki, építettünk fel. Bár gólt nem sikerült szerezni belőlük, de mindenképpen dicséretet érdemel ahogyan odáig eljutottunk. A labdabiztosság hiánya és a passzok is hiányoznak még a mérkőzések nagy részében, de ezek a támadások bizakodásra adnak okot. Valójában így is mindenki ellen tisztességesen helyt álltunk, senki ellen nem szaladtunk bele nagyobb vereségbe csak egy vagy két gól volt a különbség. Örömömre szolgált még az is, hogy csere nélkül játszották végig a meccseket és kisebb hullámok kivételével mindenki végig tudott koncentrálni. Mindenki a saját posztján próbálta a legjobbját adni a torna végéig – fogalmazott az U10-esekkel kapcsolatban Csiszár Zoltán.

Az oklevelet az U11-eseknél Szelp Máté, az U10-eseknél Ujszászi Márk érdemelte ki.