A legkisebbek is elkezdték!

Az U7-es és U9-es korosztályok is megkezdték a 2018/2019-es idényt a Bozsik-programban. Ifjabb Novák Ferenc csapatai Tárnokon léptek pályára.

– Három fővel mentünk, ahogy terveztük is, hiszen sokaknak nem készült még el az igazolása. Nem vallottunk szégyent. Biztos, hogy a következő alkalomra, amikor szeptember 29-én hazai pályán rendezzük a tornát, több gyermek lesz, mert most is tizennégyen vannak. A legügyesebb játékosnak járó oklevelet Maczkó Csenge kapta, aki nemrég kezdte a labdarúgást, szóval ez külön öröm számunkra – fogalmazott ifj. Novák Ferenc.

– Az U9-es korosztályban már tíz fővel és két csapattal vettünk részt. Ott már szétszedték U9-re és U8-ra. Nagyon sok gyerek volt, majdnem százan voltak a tornán. 11 órakor kezdődött a torna, így majdnem a legmelegebb időben játszottunk, ami rányomta a bélyegét minden játékos teljesítményére. A különdíjakat Pula Bence és Tóth Bálint kapták. Amiket az edzéseken gyakoroltunk, azokat sikerült megcsinálni. Reméljük, legközelebb még egy csapatot tudunk indítani és még ügyesebbek lesznek – mondta az U8-as és U9-es csapatokról ifj. Novák Ferenc.