„Ezt a tornát alap szintfelmérőként szeretném kezelni”

Az Érdi VSE U10-es és U11-es együttese is megkezdte szereplését a Bozsik-program 2018/2019-es idényében. Csiszár Zoltán mindkét alakulata Tárnokon szerepelt a szezon első megmérettetésén.

– A kisebbek három mérkőzést játszottak. Mint a legelején is mondtam, nem az eredmény fog számítani, de három vereséget szenvedtünk. Kevés gyerkőc érkezett meg a sok igazolás és a sportorvosi hiányában, egy kapust kaptunk kölcsön a Százhalombattától. Sokan még csak most kezdtek el focizni, így nem is kizárólag az U9-ből érkezettekkel tudtunk játszani. Volt, aki még nem nagyon érzi ezeket a mozgásokat. Nem taktikáról szeretnék beszélni, de volt olyan, akinek nem volt meg az érzése, hogy előre, vagy hátrafelé húzná a szíve, inkább csak rohangált, de ez is javulni fog, mert foglalkozni fogunk vele – mondta az U10-esekről Csiszár Zoltán.

– Az U11-esekkel már korábban részt vettünk egy tornán, Délegyházán. Velük is több vereséget szenvedtünk és egy döntetlent harcoltunk ki. Elég hullámzó volt a teljesítményünk olyan szempontból, hogy volt olyan csapat, amelynél jobbak voltunk, mégis kikaptunk, akikkel döntetlent játszottunk, náluk is jobbak voltunk, viszont volt akitől simán kikaptunk. Főleg fejben éreztem a problémákat, fizikálisan jók voltunk, de a srácok kicsit önérzetesek voltak és nem mertek úgy odalépni. Szeretném, hogy csapatabb csapat legyünk! Megint az történt, mint Délegyházán, az elején még magukkal voltak elfoglalva a srácok, de aztán láttam biztató jeleket, voltak szép labdakihozatalok, de igazából ezt a tornát alap szintfelmérőként szeretném kezelni, hogy ettől számítva hogyan fogunk változni – értékelt Csiszár Zoltán.

Az U10-eseknél az oklevelet az Érdi VSE-ből Nikolics Bence kapta, míg az U11-eseknél Antunovits Máté érdemelte ki az egyéni elismerést.

Antunovits Máté
Nikolics Bence