Nehéz túra lesz!

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának ötödik körében Zalaegerszegen, a TARR Andráshida SC otthonában lép pályára. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

Nem kezdte igazán jól az idényt a Zala megyei ellenfél, hiszen rögtön a nyitó fordulóban kulcsfontosságú presztízsmeccset bukott el a Nagykanizsa ellen. Azonban a következő két körben négy pontot szerzett, miután a másik újonccal, a Sárvárral idegenben gól nélküli döntetlent játszott, majd a harmadik feljutót, a Komáromot hazai környezetben 2–1-re legyőzte. Azonban legutóbb, Székesfehérváron, a MOL Vidi FC II vendégeként egy góllal alulmaradtak Dobos Sándor fiai, akik így tizenegyedik helyen állnak a tabellán. Azonban az idei eredmények alapján kár lenne lebecsülni az otthon mindig kifejezetten veszélyes andráshidai csapatot, hiszen a stabil hátsó alakzatot nehéz feltörni.

Nem volt nagy jövés-menés a Zala megyei alakulatban a nyáron, azonban három meghatározó játékos, Vittmann Ádám, Major Máté és Horváth Márton is távozott, akik érzékeny veszteségei a tavaly hatodik helyen végző együttesnek, hiszen Vittman házi gólkirály volt nyolc találattal, míg Major Máté ötször volt eredményes.

Az érdieknél viszont egyre inkább összeáll a gépezet, amelyet mutat, hogy az első három forduló után legutóbb, a BKV Előre ellen remek játékkal rukkoltak elő Limperger Zsolt fiai, akik ezáltal nem csak hogy lendületbe kerültek, hanem még több önbizalmat szerezhettek.

A két együttes tavaly Andráshidán 1–1-es döntetlent játszott, míg Érden a hazaiak sima, 3–0-s győzelmet arattak.

– Andráshidán minden csapatnak nehéz dolga van, nekünk is – mindenféle szempontból. De akárhova megyünk, mindenhol az a célunk, hogy elhozzuk a három pontot, viszont tudjuk, hogy azért meg kell küzdenünk, mert egy zárt csapattal játszunk, ezért figyelnünk kell a pontrúgásokra és a bedobásokra is, emellett viszont koncentrálnunk kell a saját játékunkra is

– fogalmazott Limperger Zsolt.

Jó hír az Érdi VSE-nél, hogy a héten már teljes értékű munkát végzett Németh Gábor Vince, illetve Bogdán Erik is, akik ott lesznek a keretben az andráshidai meccsen.

A szeptember 2-án, 16 órakor, az Andráshida SC Sporttelepen (8900 Zalaegerszeg, Novák Mihály u. 10.) kezdődő mérkőzést Barna Gábor vezeti, segítői Kiss Balázs és Perák András lesznek. A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
09.02., 16.00:
TARR Andráshida SC–Érdi VSE

A felnőtt NB III-as alakulat mellett az Érdi VSE II ugyancsak szeptember 2-án, 16 órakor megkezdi szereplését a Pest megyei negyedosztály déli csoportjában, amikor a Szigetcsép SC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen. Az U14-es és U15-ös alakulataink a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában a Csákvári TK vendégeként lépnek pályára, míg az U17-es és U19-es együttesek Balatonfüred elleni mérkőzését a Veszprém megyeiek kérésére elhalasztották.

Pest megyei IV. osztály, Déli csoport, 1. forduló
08.02., 16.00:
Érdi VSE II–Szigetcsép SC

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 2. forduló
09.01., 12.00:
Csákvári TK–Érdi VSE

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 2. forduló
09.01., 10.00:
Csákvári TK–Érdi VSE