Remek hangulatban zárták a szezont

Véget értek a bajnokságok az Érdi VSE labdarúgócsapatainak. Az egyesület egy majális jellegű évzáró családi nappal zárta le a 2017/2018-as szezont.

Az Ovifoci Programban résztvevő óvodásoknak rendezett bemutatóval kezdődött a családi nap az Érdi VSE-nél, amely játékos formában tartott körmérkőzéseket a legkisebbeknek, akik a meccsek mellett a dartsfocit is kipróbálhatták, illetve a darus tűzoltóautón a magaslatról is megtekinthették az Ercsi úti Sporttelepet.

„Célunk mindenképp az volt, hogy az Októberfeszthez hasonlóan egy nagy családi programot szervezzünk. Azt szerettük volna, hogy a szülők érezzék, hogy egy nagy család, csapat vagyunk, úgyhogy gondoltuk, hogy egy majálisszerű hangulatot teremtünk” – mondta Várnai Viktória, az Érdi VSE sportmenedzsere.

„Nagyon jól sikerült, most azokat az ovisokat hívtuk fel ide, akikkel a hétköznapokban is foglalkozunk, hogy augusztustól ők is elkezdhessék a kicsit komolyabb focizást” – fogalmazott immár Ebedli Zoltán, az Ovifoci Program vezetője, aki elmondta, hogy szeptembertől jelentősen bővül az Ovifoci Programban résztvevő intézmények, így óvodások száma is.

„Próbáljuk minél jobban közelebb hozni a labdarúgáshoz a fiatalokat. Ők nagy kedvvel játszottak, jó volt nézni őket és szeretnénk, ha minél hamarabb Érdi VSE-szerelésben igazolt játékosaink lennének” – fejtette ki Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke.

A több mint kétszázötven fő részvételével zajló családi napon idén sem maradhatott el a szülők és gyermekek meccse, de emellett tengózhattak, tizenegyespárbajt rendezhettek a gyermekek, amíg a szülők társalogtak és a finom ebédet, így a gulyást, a lecsót, vagy éppen a pörköltet várták.

Aki részt vett a családi napon, az nem bánta meg, hiszen remek élményekkel zárhatta le a hosszú, fárasztó idényt.

Az Érd Tv riportja!

https://www.facebook.com/erdivse/videos/928664250628468/

KÉPGALÉRIA AZ ÉVZÁRÓ CSALÁDI NAPRÓL!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.928522290642664.1073741959.254319958062904&type=1&l=cc149003ac