Győzelemmel felérő döntetlen!

Gól nélküli döntetlent hozott az U19-es korosztály térségi rangadója a harmadosztály középnyugati csoportjának zárókörében.

Az Érdi VSE U19-es együttese a Diósdi TC-t látta vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A presztízsmeccs izgalmasan indult, s ez végig kitartott. Ugyan a vendégek valamelyest többet birtokolták a labdát, de a nagyobb lehetőségek az érdiek előtt adódtak, de ezekkel nem tudtak élni, ennek megfelelően gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A fordulás után aztán mindkét csapat nyomott a vezetésért, de az érdi ziccereket nem sikerült gólra váltani, ahogy a diósdi labdabirtoklást sem. Sőt, a vendégek a hajrá előtt nem sokkal büntetőhöz is jutottak, de ezt Horváth Viktor hárította. Az emberhátrányba kerülő érdiek a végjátékban is remekül küzdöttek, s végül gól nélküli döntetlent játszottak a térségi rangadón.

„Győzelemmel felérő döntetlen! A mostani mérkőzés is bizonyította, hogy ha csapatként működünk tudunk jól szerepelni. Gratulálok a csapatomnak a 9. hely megszerzéséhez. A sok sérülés és nehézségek ellenére szépen lehoztuk a tavaszt” – értékelt Habos Gábor.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 26. (utolsó) forduló
Érdi VSE–Diósdi TC 0–0
Jók: az egész csapat
A mezőny legjobbja: Horváth Viktor