„Szeretném megköszönni a szülők egész éves biztatását”

Tét nélküli mérkőzésen szenvedett vereséget a jól futballozó Tatabánya vendégeként az Érdi VSE U14-es csapata.

Miután az előző körben biztossá vált, hogy az Érdi VSE U14-es csapata sem előrébb, sem hátrébb nem végezhet a nyolcadik helynél a bajnokságban, így Habos Gergely csapat egy számára tét nélküli mérkőzéssel zárta az idényt a Tatabánya TFCE vendégeként a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjában.

A hazaiak öt perc után ugyan megszerezték a vezetést, de a 11. percben Nikolics Dominik egyenlített az érdieknek, ezt követően azonban a Tatabánya többször hibára késztette az érdieket, így a szünetre eldöntötte a meccset.

„Egy nagyon jól szervezett, jól futballozó csapat ellen játszottunk. A Tatabánya nagyszerűen alkalmazta egész mérkőzésen a pressinget, amellyel játékosaimat hibára kényszerített. Sajnos többen nálunk dekoncentráltan és kapkodva játszottak, nem tudtuk a megbeszélteket megvalósítani, így az első félidő második felében meg is szórtak bennünket. Ettől a mérkőzéstől függetlenül büszke vagyok csapatomra a bajnokságban elért eredményekért és

külön szeretném megköszönni a szülők egész éves biztatását, mert a jelenlétük és szurkolásuk minden meccsen felért a csapat tizenkettedik játékosaként a pályán!”

– fogalmazott Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 26. (utolsó) forduló
Tatabánya TFCE–Érdi VSE 8–1 (7–1)
Gól: Nikolics Dominik (11.)
Jók: Micskó Máté, Nikolics Dominik