Negyedik hely az U11-esektől

Hatcsapatos emléktornán szerepelt az Ebedli Zoltán által irányított U11-es korosztály, amely a Szent István SE által szervezett viadalon volt érdekelt.

Az Érdi VSE U11-es alakulata a házigazda Szent Istvánnal, illetve a szlovák Párkánnyal került egy csoportba, ahol a hazaiakat legyőzte, míg a párkányiaktól kikapott a kétszer tizenkétperces mérkőzéseken. Ezt követően az érdiek az Újbudával játszhattak a harmadik helyért, de alulmaradtak és a negyedik helyet szerezték meg. A tornát az FTC U11-esei szerezték meg, második helyen a Párkány végzett. A torna díjait a korábban a Szent Istvánba járó, jelenleg a Mezőkövesd-Zsóry NB I-es csapatában játszó Gohér Gergő adta át.

„Látszott a tornából, hová kéne eljutni – kezdte Ebedli Zoltán, a korosztályos csapat edzője. – Többször mondtuk, hogy a kispálya nagyon fekszik nekünk. Most annyira nem sikerült megvalósítani azt a sokpasszos játékot, amit szoktunk. Kicsit csúszós volt a terem talaja, illetve palánkos volt a pálya, csak a kapu mögött volt kint a labda. Ez nem kifogás, de a játékosok is csúszkáltak és a labda is gyorsabb volt, de mindenképp szeretném tudatosítani a srácokban, hogy minél többet passzolunk, annál jobb lesz.. Most megkezdjük a nagypályás focira való felkészülést is, hiszen csütörtökön a Szigethalommal játszunk egy mérkőzést kinti körülmények között, aztán két hét és kezdődik a Bozsik-program is. Meglátjuk, hogy az őszhöz képest fejlődtünk-e nagypályán is, de úgy látom, hogy igen.” – fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az U11-es csapat felkészülési mérkőzése március 8-án, 16.30-kor kezdődik az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján, keresztben, a Szigethalom SC ellen.

U11, Patonyi László Emléktorna, végeredmény:
1. FTC, 2. Párkány (szlovák), 3. Újbuda TC, 4. Érdi VSE, 5. Gloriett SE, 6. Szent István SE