Főpróbán az utánpótlás

Három nagypályás csapatunk is utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a hétvégi bajnoki főpróba előtt.

Az Érdi VSE U19-es és U17-es gárdái a Maroshegy vendégeként léptek pályára Székesfehérváron, míg az U14-esek Budaörsön vendégszerepeltek.

Habos Gábor alakulata több hiányzója miatt csupán tizenegy játékossal vágott neki a bajnoki előtti főpróbának, s egy jó, szoros mérkőzést vívott a Fejér megyei együttessel, amelytől 3–2-es vereséget szenvedett. Az érdi gólokat Hajós János és Felde Márk szerezték.

Az U17-esek is foghíjasan játszottak. Németh József gárdája 10–1-re kapott ki a maroshegyiektől. Az érdiek gólját a csapat kapitánya, Berki Tamás jegyezte.

Az U19-es és U17-es egységeink március 11-én, 12, illetve 10 órakor az Iváncsa KSE ellen, hazai környezetben kezdik meg a bajnokság tavaszi idényét.

Az U14-esek egy pörgős mérkőzést vívtak a korosztályos másodosztályban szereplő Budaörssel. Habos Gergely tanítványai ugyan a mérkőzésen háromgólos hátrányba kerültek, de előbb Pásztor Miklós szépített, majd a második játékrész elején az aprótermetű Nikolics Balázs fejesével zárkózott az érdi csapat. Ezt követően azonban érdi egyenlítés helyett két budaörsi gól következett, így Habos Gergelyék a Biatorbágy elleni idegenbeli, bajnoki nyitány előtt 5–2-es vereséget szenvedtek.