Csoportharmadikként NB I-es csapatok ellen

Tíz U11-es csapattal két öt egységet felvonultató csoportban zajlottak a küzdelmek a Törökbálinti Arénában rendezett labdarúgótornán.

Ebedli Zoltán, az Érdi VSE U11-es csapatának edzője korábban többször hangoztatta, hogy tervei között szerepel, hogy a Bozsik-program tornái mellett egyéb más rendezvényeken is pályára lépjen a csapata. Ennek egyik állomásaként vettek részt Oláh Benedekék a törökbálinti eseményen.

– Ez is annak a sorozatnak a része, hogy a csapattal több tornára is elmegyünk. A Mészöly Fociuslival, a Békéscsabai Focisulival, a Kelen SC-vel és a Dunaújvárosi Focisulival kerültünk egy csoportba. Mindegyik csapat jó utánpótlással rendelkezik, a Kelen SC-ben három U11-es együttes van, a Mészöly Focisulinál és Békéscsabán válogatják a gyerekeket, tehát nem tömegesítenek, ehhez képest kicsit félve mentem neki a tornának, de abszolút pozitív élményekkel jöttünk haza. Ez a srácoknak is friss impulzus, mert itt már játékvezető vezeti a mérkőzést, számolják az eredményt, van első és második helyezett is, tehát kizökkentek ebből a bozsikos atmoszférából – mondta Ebedli Zoltán. – Négy mérkőzést játszottunk, harmadikak lettünk a csoportban, a Mészöly Focisuli és a Békéscsaba tudott minket megelőzni, a Kelen SC-t és a Dunaújvárost viszont megvertük. Kilenc játékost vittem, abból nyolc mezőnyjátékos és egy kapus. Mindenkinek a szereplését pozitívan értékelem, aki ott volt – tette hozzá az Érdi VSE U11-es csapatának edzője.