„Feküdt nekünk a kisebb pálya”

Öt csapattal rendeztek teremlabdarúgó Bozsik-program tornát Budaörsön, ahol az Érdi VSE U11-es együttese mellett a budaörsi Liver, a zsámbéki Palánták, a Szigethalom SC és a Százhalombattai VUK SE vett részt. A Bozsik-programban a korosztály számára tizenhárom perces mérkőzéseket rendeztek.

– Ez egy nagyon jól megszervezett torna volt Budaörsön. Nyolc gólt lőttünk, hármat kaptunk, két meccset nyertünk, egy döntetlent játszottunk és egyszer kikaptunk – kezdte Ebedli Zoltán.

– Nyolc játékost vittem el és most Oláh Benedek, Kertész Ferenc tanítványa kapta a legjobb játékosnak járó oklevelet – tette hozzá.

Oláh Benedek kapta az oklevelet

– Összességében a hozzáállással elégedett voltam, de azért van még a játéknak olyan eleme, amit javítanunk kell. Amiben szeretném, hogy fejlődjenek, az a csapatjáték, erre fogunk most koncentrálni. Feküdt nekünk a kisebb pálya. A többi csapathoz képest is sokat passzolunk, de én szeretném, ha még többet passzolnánk – mondta az Érdi VSE U11-es csapatának edzője.

A Bozsik-programban januárban és februárban is rendeznek még fordulót, ugyancsak Budaörsön, addig az érdiek előbb december 10-én Dunavarsányban  lépnek pályára a Szigethalom SC által szervezett U11-es tornára, ezt követően Törökbálinton, majd az Érdi VSE által rendezett tornán is játszanak majd Ebedli Zoltán tanítványai.