A Gyirmót II ellen zárjuk a bajnokság őszi idényét

Utolsó bajnoki mérkőzésére készül az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában. A tavaszról előrehozott 16. fordulóban Limperger Zsolt alakulata a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül vasárnap 13 órakor az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.)

Véget ér a bajnokság őszi idénye, hiszen ugyan még november 29-én a Zala megyei első osztályban érdekelt FC Nagykanizsa ellen 12 órától a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában pályára lép az Érdi VSE, de a Gyirmót II ellen zárja a bajnokság őszi küzdelmeit.

A két csapat a nyitó fordulóban az Alcufer Stadionban játszott egymással, akkor az érdiek Melczer Vilmos és Koós Gábor góljaival hátrányból fordítva győztek 2–1-re, úgy, hogy a három-négygólos különbség reálisabb lett volna.

Melczer Vilmosék a nyitókörben már találkoztak a Gyirmót II-vel (fotó: Balogh István)

Hiába áll tizenöt meccs után a tabella tizennegyedik helyén a Gyirmót FC Győr II, nem szabad félvállról venni a mérkőzést, hiszen az elmúlt két körben előbb a Csornai SE ellen hazai pályán 2–1-re nyert, majd legutóbb óriási meglepetésre a Pápai Perutz FC vendégeként 3–2-re győzött.

– Végülis örülök annak, hogy az utóbbi két mérkőzését megnyerte a Gyirmót, mert én semmiképp nem vettem volna félvállról ezt a meccset, de így most már bízom benne, hogy a játékosok sem fogják.

Nem szeretnénk elrontani ezt az évet azzal, hogy nem tudunk itthon nyerni, úgyhogy szeretnénk győzelemmel zárni

– mondta Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Gyürüsi Péter és Bati Norbert lesznek.

A találkozót az erdivse.hu-n élőben közvetítjük.

A felnőtt első csapat mellett a Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában az Érdi VSE II térségi rangadót vív a Sóskút SKE-vel, miután Németh József együttese az első fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolja az Ercsi úti Sporttelepen.

Ezt megelőzően a Fejér megyei másodosztály déli csoportjában érdekelt, egyébként az ifjabb Novák Ferenc edzette MPF Ráckeresztúr a Sárbogárd második csapatával játszik az Érdi VSE pályáján 14.30-tól a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzésen.

Az Érdi VSE U19-es és U17-es egységei szombaton 12 és 10 órától a Diósdi TC otthonában vendégszerepelnek, míg az U15-ös és U14-es alakulatok 9 és 11 órától játszanak hazai pályán a Tatabánya TFCE együttese ellen.