Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II – élő!

Köszöntjük olvasóinkat az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában rendezett Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II mérkőzés élő közvetítésén. Cikkünk folyamatosan frissül!

90. perc: A játékvezető nem hosszabbít, véget ért a mérkőzés! Összefoglaló és értékelések hamarosan!

88. perc: Füzér Zoltán is beáll, Koós Gábor helyett.

87. perc: Pintér Nikolát Tárkányi Gergő váltja.

84. perc: Balázsovics Máté helyén Ország Péter az érdieknél.

81. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! 3-1!!! Balázsovics Máté kapott remek labdát Kelemenm Patriktól, majd védőjét megforgatva lőtt a kapufa mellé a rövidbe!

78. perc: Kelemen Patrik lépett meg a jobb oldalon, s tört kapura, de a hosszún nem érkezett a passzára csapattárs.

77. perc: Érdi szabadrúgást fejelnek ki a vendégek a kapu elől épp Balázsovics elé, aki jól lőtt, de blokkoltak a védők.

74. perc: Koós Gábort rúgták fel a gyirmóti térfél közepén, A sértett adott középre, Bozsoki Imre ledöntötte emberét, s így sem tudott fejelni, kifelé szabadrúgás.

72. perc: Balázsovics Máté kapott jó keresztlabdát, de lövése elkerülte a kaput.

70. perc: GÓL! Németh Gábor volt szabálytalan az érdi térfél felénél. A vendégektől Gelencsér György áll a labda mögé, beadását nem tudják menteni az érdiek, Vörösbaranyi Armand lőtt laposan Borek Norbert kapujába, 2-1. A Gyirmót első kapura lövéséből gólt szerzett…

67. perc: szép hazai támadás után Koós Gábor lőtt huszonkét méterről, nem sokkal fölé.

61. perc: Gál István helyett Gelencsér György érkezik a vendégektől a pályára.

59. perc: Németh Gábor tört be balról, s lőtt, de a Gyirmót kapusa védeni tudott.

58. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL!!!! Melczer Vilmos remek ütemben érkezett egy baloldali beadásra, megelőzte Rengelt és csukafejessel juttatta a kapuba a labdát, 2-0!!!

56. perc: szép játék után Németh gábor baloldali beadása a blokkról megy szögletre, Koós ígéretesen tekert, de Rengel megelőzte Csiszárt, így az érdi védő nem tudott kapura bólintani.

55. perc: Kelemen Patrik lőtt jó húsz méterről nem sokkal mellé.

54. perc: Az elmúlt percek helyzetek nélkül, az érdiek birtokolják többet a labdát, de igazán nagy lehetőség nem alakult ki.

51. perc: ígéretesnek tűnő vendég támadás a jobbon, de kivezetik a labdát.

48. perc: Melczer lövés vagy beadás helyett legurított Pintérnek, aki távolról lőtt, de a labda lepörgött a lábáról, így nem talált kaput.

47. perc: Koós szögletből kapura tekert, de Rengel szögletre paskolta a labdát. A jobboldali érdi sarokrúgás után Melczer Vilmos szabadrúgást végezhet el a kaputól enyhén jobbra, 30 méterre.

46. perc: Kárász Krisztián nagy bedoblása után szöglethez jutnak az érdiek, de nem veszélyesek a vendég kapura.

46. perc: folytatódik a mérkőzés, egyik szakvezető sem változtatott csapatán.

45. perc: Véget ért az első félidő, az Érdi VSE Kelemen Patrik góljával 1-0-ra vezet a Gyirmót FC Győr II ellen. Az érdiek sok lehetőséget dolgoztak ki, míg a Rába-parti csapat nem jelentett veszélyt Borek Norbert kapujára.

42. perc: Kárász Krisztián is lent maradt, egy rossz ütközést követően. Az érdi szabadrúgás után Pintér ezúttal jobbal tekerte kapura a kipattanót, amely Rengelről Melczer elé jött vissza, de utóbbi nem tudott lőni, csak kisodorta a labdát.

40. perc: Balázsovics Mátét is ápolni kell, de tudja folytatni.

38. perc: Csongrádi Márk harcolt ki szögletet, de nem tudnak beadni a vendégek, a gyors érdi indítás után Csongrádi sárga lapot kapott Koós Gábor lerántásáért.

35. perc: Bozsoki Imre szorul ápolásra, miután ellenfele lekönyökölte őt.

34. perc: érdi szöglet balról, Koós beadását a kipattanón lévő Pintér lőtte fölé.

31. perc: A Gyirmót II járatja a labdát, de nehezen jut előre, míg az érdiek gyors támadásai rendre veszélyesek, ezúttal egy szép cselsorozat után Balázsovics lőtt jobbról bal lábbal, de Rengel védeni tudott.

28. perc: ezúttal Balázsovics Máté harcolt ki szögletet jobbon, Melczer beadására Pintér remekül érkezett a hosszún, de kapura lövés helyett visszatette a labdát, amelyből Melczer a kapusba lőtt.

27. perc: szép érdi támadásépítés után Melczer Vilmos beadása nem jó, a Gyirmót II kapusa, Rengel Péter könnyedén húzza le.

24. perc: Csiszár Zoltán az ellenfél térfelén egy buktatással állítja meg az esetleges kontrát.

22. perc: Az érdiek uralják a meccset, de éledezik a Gyirmót, Bozsoki „buktatta” ellenfelét a bal oldalon, s a tizenhatos sarkától néhány méterről adhat be a vendég csapat, de sem ennek, sem lövésnek nem jó, csúnyán fölé.

20. perc: Pintér életerős, húszméteres löketét fogta a vendégek kapusa.

17. perc: Kárász nagy bedobása ismét veszélyes volt, de az előrehúzódó érdiek nem jutottak lövésig, míg a túloldalon a Gyimrót távolról próbálkozott, Bozsoki Imre viszont blokkolt, majd a szögletet Koós mentette a rövidre érkezve.

15. perc: Nem áll le a házigazda, Németh ismét jól ment, de beadását a rövidre kilépő Rengel összeszedte.

13. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!! Pintér benyesett labdája a kipattanó Balázsovicsé lesz, húszméteres lapos lövésébe pedig Kelemen Patrik ért bele, 1-0!!!

11. perc: ezúttal Melczer balos beadása volt magas Balázsovicsnak.

10. perc: Koós ragyogóan szöktette Némethetk, akinek beadása nem jó a hosszún érkező Balázsovicsnak, de a lecsorgót Pintér küldte kapura, azonban nyolcról fölédurrantott.

9. operc: megvan a mérkőzés első sárga lapja, Melczer Vilmos lerántásáért Tóth László kapta.

8. perc: A rövidre érkező Koós-beadást kifejelik a győriek.

7. perc: Ezúttal Németh Gábor és Pintér összjátéka után jutnak újabb sarokrúgáshoz a hazaiak.

6.perc: az ide-oda pattogó labda Piuntér Nikolához kerül, aki nem tud kapura törni, de szögletet harcol ki, a beadás aztán nem jó, csak bedobással jönnek a vendégek.

5. perc: Balázsovics Máté remekül tekert középre a jobbról, de Melczer Vilmos nem tudta kapura tenni a labdát, így Rengel Péteré lett a labda.

2. perc: Németh Gábor Vince lavbdavesztése után Csiszár Zoltán csak szabálytalanul tudta megállítani ellenfelét, így ígéretes helyzetből adhatott be Csongárdi Márk, de Koós Gábor mentett.

1.perc: Nagy érdi bedobás Kárász Krisztiántól a jobb oldalról, de az érdiek nem jutnak lövésig, míg a Gyirmót II a félpályáról végzett el szabadrúgást, de a beívelt labda csak Borek Norbertnek volt jó.

1.perc: Az Érdi VSE kezdi a mérkőzést.

0. perc: A Gyirmót FC Győr II kék-sárga, az érdiek tiszta zöld szerelésben játszanak.

Előzmények:

Kertész Ferenc helyett ezúttal is Borek Norbert lép pályára a Gyirmót II ellen, miután a csapatkapitány a szombati edzésen szenvedett kisebb ujjsérülést, s így a csapatkapitányi karszalagot Csiszár Zoltán viseli az érdieknél. Érdekesség, hogy Borek az előző idényben mezőnyjátékosként is pályára lépett a Gyirmót vendégeként, míg az idei szezon első körében ő őrizte az érdi kaput.

NB III, Nyugati csoport, 16. forduló
Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II
Érd. V: Borbás Bottyán (Gyürüsi, Bati)
Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer – Balázsovics, Kelemen P., Pintér N.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gyirmót II: Rengel – Nagy Bálint, Vörösbaranyi, Dávid L., Szőcs, Tóth László, Csongrádi, Papp R., Gál I., Horváth Dávid, Horváth Csanád
Vezetőedző: Nagy László