„A fejlődés útjára léptünk!”

Vállalható, 2–0-s vereséget szenvedett a Dunaújváros-Pálhalma Akadémia SE vendégeként az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztályú bajnokság középnyugati csoportjának tizedik fordulójában.

Mindössze hat gólt kapott eddigi kilenc találkozóján a tabellán negyedik helyen álló Dunaújvárosi PASE, így nem volt könnyű dolga az Érdi VSE U14-es alakulatának az idegenbeli találkozón. Hiába küzdöttek nagyot Habos Gergely tanítványai, a vezetést a szünet előtt két perccel megszerezte a házigazda, amely a fordulás után nem sokkal megduplázta előnyét és 2–0-ra győzött.

– Egy nagyon jól szervezett csapat ellen játszottunk, akik játszották a futballt. Alapvetően Dunaújvárosban kettő nullra kikapni abszolút vállalható volt.

A srácok jól küzdöttek, harcoltak a pályán.

Ha még egy kis szerencsénk is lett volna, veszélyesebbek is lehettünk volna előrefelé. Nagyszerűen kontráztunk, mert azért tudtuk, hogy erősebb az ellenfél, jobban játszotta a futballt, de elégedett vagyok a srácokkal. Két olyan gólt kaptunk, amelyek kijátszott szituációk voltak.

A fejlődés útjára léptünk, a jövőben ennél már csak jobb lesz

– mondta Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 10. forduló
Dunaújvárosi PASE–Érdi VSE 2–0 (1–0)
Jók: Berényi Dominik, Szilágyi Levente, Nikolics Dominik