Vállalható vereség Dunaújvárosban

Sajnos a „buszon maradt” az Érdi VSE U15-ös csapata a Dunaújvárosi PASE vendégeként lejátszott mérkőzésen a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának tizedik fordulójában, így a találkozó elején összeszedett hátrányt nem tudta ledolgozni a folytatásban.

Az első hazai találatra tizenegy percet kellett várni, s a Dunaújváros vezető gólját követően tizenkét perc alatt még háromszor talált be. De a negyedik gól után az érdiek is belelendültek, több kapufáig is eljutottak, viszont a szerencse nem állt mellettük. Hiába voltak egyenrangú partnerei a házigazdának a mérkőzés hátralévő részében, Papp Gábor tanítványai 5–1-es vereséget szenvedtek.

Kertész Bence kilencedik bajnoki mérkőzésén kilencedik gólját jegyezte! (korábbi kép)

– Ezúttal egy vállalható vereséget szenvedtünk. Az első húsz percben bennmaradtunk a buszban, de a második félidőt kimaxoltuk, ott egy egyre végeztünk. Egy nálunk sokkal jobb erőkből álló ellenféllel szemben szorosan tudtuk tartani a mérkőzést, támadásokat is vezettünk.

Megtaláltuk azt a játékrendszert, ami a legjobban fekszik nekünk

a játékosállományhoz képest. Ezt az utat próbáljuk követni a jövőben – nyilatkozta Papp Gábor, az U15-ös érdi csapat edzője.

Az Érdi VSE U15-ös csapatában játszó Kertész Bence kilencedik bajnoki mérkőzésén kilencedik gólját jegyezte!

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 10. forduló
Dunaújvárosi PASE–Érdi VSE 5–1 (4–0)
Gólszerző: Kertész Bence (69. – tizenegyesből)
Jók: Kertész Bence, Krámos Dominik, Csonka Márk