Zsinórban a második mesterhármas!

Hazai pályán 5–2-es győzelmet aratott az Érdi VSE U19-es együttese a Taksony SE ellen a korosztályos bajnokság Középnyugati csoportjának 10. fordulójában.

Sztojka Renátó remek formában van! Az Érdi VSE U19-es csapatának támadója a Szigetszentmiklósi TK elleni idegenbeli találkozón háromszor vette be az ellenfél kapuját. Teljesítményét az elhalasztott mérkőzések ellenére sikeresen továbbmentette, hiszen a Taksony elleni, tizedik fordulóban rendezett mérkőzésen is háromszor volt eredményes.

Igaz, a mérkőzésen a vezetést a vendégek szerezték meg a tizedik percben, de ez nem tartott sokáig, mert Bessenyei Zalán két perccel később egyenlített, a 16.-ban Sztojka Renátó gólja már a vezetést jelentette, sőt, bő húsz perc után Felde Márk fejesével kettővel vezetett Habos Gábor csapata. A fordulás után pedig Sztojka ismét eredményes volt, erre ugyan volt még válasza a Taksonynak, de az érdiektől a hajrában Sztojka egymaga harmadik, csapata ötödik gólját szerezte, így az érdiek U19-es korosztálya 5–2-es győzelmet aratott.

Sztojka Renátó egymás után második tripláját jegyezte (fotó: Balogh István)

– Korábban játszottunk már jobban, de nem szereztünk pontot. Most nem ment a játék, több gyenge teljesítmény volt, mégis öt gólt szerezve hoztuk a kötelező győzelmet

– értékelt Habos Gábor.

U19, III. osztály, Középnyugati csoport, 10. forduló
Érdi VSE–Taksony SE 5–2 (3–1)
Gólszerzők: Bessenyei (12.), Sztojka Renátó (16., 48., 86.), Felde (21.)
Jók: Sztojka Renátó, Felde Márk, Végh Norbert