Győzelem a Holler ellen!

2–0-ra nyert az erős szélben, szakadó esőben lejátszott mérkőzésen a Holler UNFC ellen az Érdi VSE U14-es együttese a korosztályos másodosztály középnyugati csoportjának 9. fordulójában.

Kiélezett, nyílt sisakos mérkőzést játszott a Holler UNFC-vel az Érdi VSE U14-es csapata. A hazaiak remek támadásokat építettek, a mezőnybeli teljesítmény következtében pedig sok lehetőség adódott az érdiek előtt, de a vezetést a szünet előtt Berényi Dominik szerezte meg tizenegyesből.

Fodróczy Gellért ívelése után Pásztor Miklós volt eredményes (archív felvétel)

A fordulás után az agilisan játszó érdiek negyedóra után tudták megduplázni előnyüket, amikor Fodróczy Gellért előreívelt labdáját Szilágyi Levente csúsztatta Pásztor Miklós elé, aki okosan passzolt el a vendég kapus mellett. A folytatásban s meg volta lehetőség a vezetés növelésére, végül maradt a kétgólos érdi győzelem.

– Az időjárási viszonyok nagyon nem feküdtek nekünk, nagyon sok hibával játszottunk. A múlt hetihez képest sajnos gyengébb teljesítményt nyújtottunk, viszont szép egyéni megmozdulások sikerében megszereztük a vezetést.

Külön öröm számomra, hogy ismételten kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.

A második gólnál, amit megbeszéltünk a csatárokkal, azt szépen teljesítették, úgyhogy a győzelemhez gratulálni tudok a srácoknak, de a Dunaújváros ellen több kell, hogy szoros mérkőzést tudjunk játszani – mondta Habos Gergely.

U14, II. osztály, Középnyugati csoport, 9. forduló
Érdi VSE–Holler UNFC 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Berényi D. (37. – tizenegyesből), Pásztor M. (55.)
Jók: Berényi Dominik, Pásztor Miklós, Nikolics Dominik, Micskó Máté