Hiába a kettős emberelőny…

Kettős emberelőnyben nem tudta ledolgozni az első negyedórában összeszedett kétgólos hátrányát az Érdi VSE U15-ös együttese a Holler UNFC ellen lejátszott hazai mérkőzésen, a másodosztály középnyugati csoportjának kilencedik körében.

A mérkőzés elején az esős, erős szeles mérkőzésen a vendég dunaföldvári együttes tizenhárom perc alatt kétszer is kihasználta a hazai hibákat, de hiába került a szünet előtt emberelőnybe, majd a fordulás után kettős emberelőnybe az érdi együttes, Szilágyi Roland gólja mellett csak kapufákig jutottak az érdiek, akik nem tudták megfordítani a mérkőzést.

– Az első félidőben orkán erejű szél által megtámogatott ellenfél nagyon hamar – súlyos hibákból – két góllal elhúzott. A második félidőben hiába kerültünk kettős emberelőnybe, nem tudtuk megfordítani a meccset, csak szépíteni sikerült. Súlyos technikai problémák ütötték fel a fejüket és ez rányomta bélyegét a mérkőzésre. Rengeteg helyzetet hagytunk ki és sajnos nem tudtuk legalább döntetlenre hozni a mérkőzést. Igyekszünk javítani, bár nem lesz egyszerű, mert erős csapatok ellen fogunk játszani – értékelt Papp Gábor, az U15-ös csapat edzője.

U15, II. osztály, Középnyugati csoport, 9. forduló
Érdi VSE–Holler UNFC 1–2 (0–2)
Gólszerző: Szilágyi Roland (52.)