Októberben ismét Csoki Kupa!

Az augusztusi, évadnyitó Csoki Kupa után október 14-én ismét megrendezi őszi versenyét az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

A verseny célja:
versenyzési lehetőség biztosítása utánpótlás korú játékosok számára, a tollaslabda sportág népszerűsítése, felkészülés a diákolimpiára.

Helyszín: Batthyány Sportcsarnok, 2030 Érd, Fácán köz 1.
Időpont: 2017. október 14. (szo.) 9.00 Teremnyitás: 8.15-től

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint 8.45-ig a regisztrációnál erősítse meg indulási szándékát! Még úton lévő versenyzők ezt telefonon is megtehetik: (30) 590 9291

Rendező: Érdi VSE Tollaslabda Szakosztály és az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

Versenyszámok:
I. kcs. lány és fiú egyéni (2009/2010-ben születettek)
II. kcs. lány és fiú egyéni (2007/2008-ban születettek)
III. kcs. lány és fiú egyéni (2005/2006-ban születettek)
IV. kcs. lány és fiú egyéni (2003/2004-ben születettek)
NYÍLT „A”  ÉS NYÍLT „B” NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI – (Felnőttek és középiskolások) Aki már legalább két alkalommal dobogós helyezést ért el „B”-ben, csak „A”-ban nevezhet.

Ha valamelyik korcsoportban nincs elegendő nevező, ott összevonás lehetséges. Értékeléskor külön értékeljük őket. A versenyen azok is indulhatnak, akik diákolimpián már „A” kategóriában indultak, de csak eggyel nagyobb korcsoportban vagy feljebb!

A versenyt YONEX MAVIS 350-es műanyag labdával rendezzük. Amennyiben valamelyik játékos biztosít toll labdát, azt el kell fogadni és azzal kell lejátszani!

A verseny „egyéb” kategóriájú, ranglista pontok nem szerezhetők. A játékosoktól nem kérünk igazolást, sem sportorvosi engedélyt, az indulókért a szülők vállalnak felelősséget.

NEVEZÉS:

ÍRÁSBAN az erditollas@gmail.com email címre október 12. (csüt.) éjfélig, melyben kérjük megadni a játékos nevét és születési dátumát. Egy játékos egy korcsoportban indulhat, kivéve a NYÍLT „A” KATEGÓRIÁT. Itt bárki indulhat.

Nevezési díj: Előnevezéssel 500 Ft + egy tábla csokoládé.

Lebonyolítás:

Kategóriánként megfelelő számú jelentkező esetén svájci rendszerben. Két nyert játszma 11 pontig, hosszabbítás nélkül. 6 forduló után az azonos győzelemmel rendelkezők között a végső helyezést a számítógépes szoftver által kiadott sorrend alapján határozzuk meg. 7 vagy annál kevesebb számú nevező esetén körmérkőzést játszunk. Minden versenyszám első három helyezettje érem díjazásban részesül. Ahol lehet, 2 bronzérmet osztunk ki.

A torna végén mindenki visszakap egy tábla csokit a helyezések sorrendjében.

A verseny ideje alatt büfé üzemel! Az öltözőben hagyott tárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.