Nagyszerű társaság lett!

Habos Gergely együttese vegyes évadon van túl. A nyolc győzelemmel, két döntetlennel és tizennyolc vereséggel véget ért bajnokságban a csapatnak volt 11–0-s győzelme, de 15–0-s veresége is. Azonban a korosztályban temérdek ígéretes labdarúgó mutatta meg magát, illetve azt, hogyan kell csapatként működni.

Sőt, ha hozzátesszük, hogy az előttük végzők közül a Holler UFC-t és a Dunaújvárost legyőzték, a Kelen SC az utolsó percben egyenlítve mentett pontot hazai pályán ellenük, sőt, a Maroshegy ellen idegenben is ikszeltek, akkor kijelenthető, hogy ebben a csapatban van potenciál.

 

„Összesen 26 pontot szereztünk, amelyből ősszel mindössze tíz pont volt, tavasszal viszont tizenhat pontot sikerült gyűjteni. A szezon elején tizenkét játékossal kellett elkezdenem a munkát, viszont később folyamatosan érkeztek futballozni vágyó gyerekek, akik közül több tehetséges fiatal is csatlakozott a kerethez. Tavasszal óriási erősítést jelentett számunkra, hogy Kertész Bence az MTK-ból hozzánk igazolt, aki korosztályilag U14-es lett volna, viszont képességei alapján és fejlődése érdekében mindenképpen az eggyel magasabb korosztályban kellett, hogy játsszon. Célunkat, úgy gondolom, elértük, mind helyezés, mind fejlődés, mind létszámbővítés szempontjából és ami a legfontosabb, egy nagyszerű társaságot sikerült összehozni, ami remélhetőleg sokáig együtt is marad.”

– értékelte a mögöttünk hagyott idényt Habos Gergely, a csapat edzője.

A korosztály azonban a következő évadra alaposan megváltozik, hiszen a csapat nagy része kiöregedik és az U17-es alakulatot fogja erősíteni.

Vélemény, hozzászólás?