Hazai siker a Mórás Zsolt Emléktornán – U11

Az első alkalommal megrendezett Mórás Zsolt Emléktornát nagy örömünkre az Érdi VSE U-11 csapata nyerte meg!

A siker értékét növeli, hogy rangos mezőnyben sikerült mindezt véghez vinni. Győri Raymond edző csapata hibátlanul abszolválta a csoportkör mérkőzéseit majd az elődöntőben az Újpes ellen 2:2 döntetlen után büntetőrúgásokkal 5:4-es sikert aratva bejutott a döntőbe. A tornagyőzelmet eldöntő mérkőzésen a Mészöly Focisuli volt az ellenfél, akik szintén hibátlan teljesítménnyel jutottak el idáig. Fiataljaink végig kézben tartva a mérkőzést egy nagyon színvonalas meccsen 2:1-re győztek. Ezzel teljesült az a vágyunk, hogy itthon tartottuk a kupát és az Érdi csapat nyerte a Mórás Zsolt Emléktornát! Biztos, hogy fentről egykori vezetőnk, barátunk Zsolti is mosolygott! Gratulálunk a csapatnak és edzőjének. Köszönjük a szurkolóink buzdítását. Jövőre ismét megpróbáljuk!

Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Torna eredménye:

I. Érdi VSE
II. Mészöly Focisuli SE
III. REAC
IV. Újpest FC
V. Dorogi FC
VI. Dunakanyar SE
VII. Budai FC
VIII. Viadukt SE

A torna legjobb kapusa: Kiss Mór (Mészöly) Legjobb játékos: Dvorszky Kevin (Érd) Gólkirálya: Batki Viktor (REAC) 7 gól.

A különdíjakat Mórás Luca (Mórás Zsolt lánya), Szűcs Gábor (Érd alpolgármestere) és Limperger Zsolt (22-szeres Magyar válogatott) adták át.

“Nagyon színvonalas tornán vettünk részt, ahol közel azonos tudású csapatok játszottak egymás ellen. Külön büszkeséggel tölt el, hogy olyan csapatokat tudtunk magunk mögé utasítani mint az Újpest a Mészöly Focisuli és a REAC. Büszke vagyok a srácokra, mert betartották a csapattaktikát és az egyéni tanácsaimra is hallgattak. Mind csapatként, mind egyénileg jól funkcionáltunk a mai napon. Külön gratulálok a torna legjobb játékosa címet kiérdemlő Dvorszky Kevinnek. Mellette még említést érdemel Könnyű Dani és Finfera Medox pályán nyújtott teljesítménye.”

-értékelt Győri Rajmund