Vereséggel felérő döntetlen – NBIII

Őszies időjárás fogadta a csapatokat Bonyhádon, ahol vasárnap vendégeskedett felnőtt csapatunk. A két alakulat egymás után állt a forduló előtt a tabella alsó felében, tehát „hatpontos” meccsről beszélhetünk. A hazaiak edzőváltáson estek át a héten, ami mindig változást hoz egy csapat életében. Hogy milyen lesz a változás az csak később realizálódik, de mind a két csapat bízott a három bajnoki pont begyűjtésében.

Ebedli Zoltán a Kertész F.—Juhász, Morvai, Fülöp, Németh—Kincses, Göblyös, Farkas, Spinner—Pál Sz.—Monori kezdőt küldte pályára…. a győzelem reményében.

5. perc: Monori ugratta ki Kincsest, aki 8 méterről nagy helyzetben a kapu mellé lőtt.

8. perc: Pál A. baloldalról a kapu elé löbbölte a labdát ahol Sajnovics érkezett és 6 méterről a bal sarokba fejelt. 1-0

9. perc: Rögtön egyenlíthetett volna a vendégcsapat. Pál Sz. ugratta ki ziccerben Farkast, aki sokáig várt a lövéssel így a védő becsúszva menteni tudott.

16. perc: Pál Sz. kapott sárga lapot.

19. perc: Németh játszotta meg Spinnert, aki középre passzolt. Monori elhúzta a labdát a kifutó kapus mellett és kicsit kisodródva a sarokba lőtt. 1-1

20. perc: Tamás kapott sárga lapot.

30. perc: Mácsik ugratta ki Vukk-ot, aki nagy helyzetben kapura lőtt, a kivetődő Kertész F. bravúrral védett.

32. perc: Juhász jobb oldali beadásából Kincses fejelt a kapu fölé 13 méterről.

36. perc: Pál A. ugratta ki Sajnovicsot, aki 14 méterről mellé lőtt.

44. perc: Kincses– Pál Sz.—Juhász—Monori—Spinner volt a labda útja. Utóbbi 15 méterről szép gólt lőtt. 1-2

A gól előtt Preininger rántotta vissza Kincsest, aki utólag megkapta a jogos sárga lapját.

Megérdemelt vendég előnnyel vonultak szünetre a csapatok. A vendégek nem változtattak az összeállításukon, ellenben a hazaiak két helyen is cseréltek. Kovács és Sajnovics maradt az öltözőben helyettük Lőrincz és Nagy lépett pályára.

55. perc: Preininger nem bírt magával és megint sárga lapot kapott, amely már a második volt a meccsen, így mehetett zuhanyozni.

60. perc: Mácsik kapott sárga lapot.

69. perc: Farkas helyét Kertész B. foglalta el.

73. perc: Pál Sz. lement a pályáról, helyére Csoma-László állt be.

78. perc: Monori ugrott ki Kertész B. labdájával, de kisodródott így beadással próbálkozott, amit Bonnyai elcsípett a berobbanó vendég támadók elől.

84. perc: Kertész B. kapott sárga lapot.

87. perc: Kincses helyett Kürti lépett pályára.

88. perc: Kürti cselezgetett a jobb szélen, majd kapura csavart, de a labda centikkel a kapufa mellett ment el.

94. perc: Jobboldali szögletet kapura csavart Mácsik. A kissé kint álló Kertész F. még menteni tudott a léc segítségével, azonban a lepattanóra 4 méterről a kaputól egyedül Vető reagált és a kapuba kotorta. 2-2

Nehéz bármit is mondani azok után, hogy két héttel ezelőtt Szekszárdon is ilyen körülmények között buktunk el szintén két pontot. Sajnos a hosszabbításokban nem koncentrálunk eléggé így nem sikerül megkezdeni a felzárkózást a tabellán. A döntetlent mindenképpen megérdemelte a hazai csapat mert észre sem lehetett venni, hogy emberhátrányban játszották szinte a teljes második félidőt. Jövő héten az MTK II csapata látogat az Ercsi úti Sporttelepre és reményein szerint üres kézzel fog távozni.

Köszönjük szurkolóink bíztatását. Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

Első félidőben sok hibával játszottunk, ennek ellenére előnnyel vonultunk szünetre pár dolgot átbeszéltük és javult is a játékunk, beszoritottuk ellenfelünk csak a gól nem jött. Az utolsó 10 percben mindent egy lapra feltéve támadott a Majos aminek a 93. percben meg is lett az eredménye.
Sajnos a második meccs csúszik ki a kezünkből a hosszabbításban ezekre nehéz megoldást találni. Sok a sérült, még a pályán lévők közül sem mindenki egészséges de ez nem lehet kifogás. Ma elhullajtottunk 2 pontot ami biztos hogy nagyon hiányozni fog.

-értékelt Ebedli Zoltán.

NB III. Dél-Nyugati csoport 10. forduló
Bonyhád-Majos – Érdi VSE 2-2 (1-2)
Gól: Sajnovics (8.), Tamás (93.) ill. Monori (19.), Spinner (44.)
Kiállítva: Preininger (55.)