Ebedli Zoltánnal beszélgetünk – NBIII

 Ebedli Zoltán pozitívan várja az új szezont, úgy gondolja nagyon jó a csapategység idén is Érden.

Szakvezetőnk honlapunknak adott interjújában beszélt arról, mit vár a következő szezontól, felkészülési mérkőzésekről, és arról is, hogy milyen játékot vár el a csapattól.

Hogyan értékeled a nyári felkészülést?

 A felkészülési meccsek eredményei mindig másodlagosan számomra. Ilyenkor ki kell próbálni több taktikát illetve játékosokat is más más poszton hogy tudjam kinek hol vannak a határai.

Véget ért a felkészülés, négy edzőmeccs alatt három győzelemmel és egy döntetlennel zártuk ezt az időszakot, hétvégén már kezdődik a bajnokság.
Milyen játékot várhatunk az új csapattól?

 Szeretnénk ha támadásainak hatékonyabbak lennénk az előzőekhez képest, de a stabil védekezést mindenképpen ugyanúgy preferálom mind eddig.

Voltak távozó játékosok a nyáron és voltak érkező játékosok is, Elégedett vagy a kerettel, és már teljes a keret?

A keret már teljes. Nem volt könnyű a távozók pótlása illetve az elképzeléseink szerint igazolni, de úgy érzem a helyzetünkhöz képest jól sikerült az átigazolási időszak. Az elmondható hogy a csapategység nagyon jó és ezt a vonalat szeretnénk tovább erősíteni.

 Hogy érzed, miben kell fejlődnie a csapatnak amivel tavaly nagyon nem voltál elégedett?

A tavalyi játékunkon a lőtt gólok száma amivel nem lehetünk elégedettek de remélem idén ebben előre tudunk lépni. Fontos lesz, hogy a sérülések elkerüljenek minket és akkor hasonló stabil teljesítményre lehetünk képesek mint az előző idényben.

Hajrá Érd!