Évadnyitó mérkőzés – NBIII

Vasárnap hazai környezetben az Ercsi úti sporttelepen fogadjuk a Fehérvár FC II csapatát a 2023/24 évi NB III Férfi felnőtt labdarúgó bajnokság Dél-Nyugati csoportjának első mérkőzésén 17:30 órai kezdettel.

Mostani ellenfelünk az előző bajnokságban (ahol szintén együtt szerepelt a két csapat!) a középmezőnyben végzett. A névadó szponzor (MOL) kiszállása után névváltoztatáson átesett egyesület tavaly 55 pontot gyűjtött és ez a 11. helyezést eredményezte számukra. A többségében fiatalokra támaszkodó fehérvári alakulat hajtós, ügyes, egységes csapat, akik mindenhol meglepetésre lehetnek képesek.

Ahogy pár napja Ebedli Zoltán vezetőedzőnk nyilatkozta, az Érdi VSE készen áll a bajnokságra és a csapat szeretné megmutatni, hogy megint egy sikeres időszak előtt állunk. Ehhez szükségünk lesz szurkolóink, szimpatizánsaink támogatására is! Várunk mindenkit szeretettel és legyen hangos a…Hajrá Zöld! Hajrá Érd!

A bajnokságot hazai pályán kezdjük a Videoton II ellen. Fontos lenne, hogy jól kezdjük a bajnokságot ami kellő önbizalmat és magabiztosságot adhat a csapatnak. Célunk a 3 pont itthon tartása.

– mondta el várakozásait Ebedli Zoltán a rajt előtt.

Gubacsi Zoltánék itthon szeretnék tartani mind a három bajnoki pontot.

NB III. Dél-Nyugati csoport 1. forduló
07.30., 17:30: Érdi VSE – Fehérvár II.