U-11 es siker hazai pályán!

U11-es edzőmérkőzésen fogadtuk a Szigethalom gárdáját február utolsó szombatján.

3×20 perces “ harmadokat “ játszottunk 6+1-es felállással.

Azt kértem a srácoktól , hogy már az ellenfél térfelén próbáljunk labdát szerezni és abból gyors rövid passzos játékkal minél több gólhelyzetet kialakítani . Ennek érdekében két védővel, három középpályással és egy csatárral kezdtük a mérkőzést.

A labdaszerzések megvalósultak sok gólhelyzetet tudtunk kialakítani de hiányzott az összpontosítás illetve az ellenfél kapusa is nagyon jól védett. Szerencsére azért a rengeteg kidolgozott akcióból kettő utat talált az ellenfél kapujába.

A második húsz percben tovább fokoztuk a nyomást és az ellenfél labdakihozatalait gátolva, számolatlanul dolgoztuk ki a helyzeteket. Jól zárkóztak fel a védők is a támadásokhoz , így sok 3:1 és 4:2 akció fejeződött be góllal.

A harmadik etap kezdetére már 7-0 ás előnyben voltunk és sajnos ez ki is hatott a koncentrációnkra. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, de így is “sima” győzelmet ünnepelhettek a srácok .

Külön gratulálok Orza Maxinak, Horváth Barninak és Kiss Csabinak a kimagasló játékához , de természetesen az egész csapatot dícséretet illeti . Köszönjük a Szigethalom csapatának a részvételt , és sikeres folytatást kívánunk!

Érd-Szigethalom 9-3