Győrben térnénk vissza a helyes útra

Október 30-án, vasárnap 11 órától a hetedik helyezett ETO Akadémia vendégeként javítaná ki az újonc Teskánd elleni hazai vereséget a hatodik helyen álló Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában.

Jó formában lévő ellenfélhez látogatnak a bajnokság 15. fordulójában Pallagi Botondék, hiszen a győri együttes legutóbbi négy mérkőzésén nem kapott ki, ráadásul ebből az utolsó hármat meg is nyerték. A kisalföldiek az idény eleji kiegyensúlyozatlan teljesítmény után pedig az elmúlt hetekben szerzett tíz pontjuknak köszönhetően felkapaszkodtak a tabella hetedik helyére, s hat sikerük mellett négy-négy döntetlent és vereséget számlálnak.

Antonio Munoz együttese idén már legyőzte a III. kerületet, a Bicskét, a Zsámbékot, a Kaposvárt, a Teskándot és szerdán a ZTE FC második csapatát is, döntetlent játszott a Fehérvár II-vel, a Kelennel, a Komárommal és a Veszprémmel, azonban nem bírt a Puskás Akadémia II-vel, a Tatabányával, a Nagykanizsával és a Balatonfüreddel sem.

Az eddig 22 pontot gyűjtő ETO Akadémiát egy hellyel és két ponttal előzik meg az érdiek, akik nyolc győzelemmel és hat vereséggel állnak a hatodik helyen. Azonban az előző fordulóban hazai pályán nagy pofonba szaladtak bele az újonc Teskánd ellen, hiszen egy korai szerencsétlen öngól után emberhátrányba is kerültek. A sok helyzetet kidolgozó zalaiak ellen pedig 2–1 után tíz emberrel is megvolt az esély a pontszerzésre, de végül a vendégek a hajrában már jól használták ki helyzeteiket.

A múlt heti csorbát pedig mindenképp szeretnék kijavítani Pál Szabolcsék, de ehhez a Veszprém ellenihez hasonló koncentrált, fegyelmezett játékra lesz szükség a teljes mérkőzésen.

Az Érdi VSE és az ETO Akadémia eddig kétszer találkozott egymással, s mindkét tavalyi mérkőzését 1–0-ra nyerték a győriek, így emiatt is van törlesztenivalója a vendégeknek.

„Győrbe utazunk a hétvégén, ahol szeretnénk újra megfelelő játékot mutatni. Ellenfelünk eddig remek szereplést mutat, kevés legyőzőre talált, de nekünk csak a saját játékunkra kell koncentrálni és pontot vagy pontokat gyűjteni”

– fogalmazott Ebedli Zoltán.

Az október 30-án, vasárnap 11 órakor kezdődő ETO Akadémia–Érdi VSE mérkőzést Papp Ádám vezeti, segítői Ring Kevin és Tóth Csaba lesznek.

HÉTVÉGI PROGRAM!

Felnőtt NB III-as csapatunk mellett kilenc korosztályos együttesünk lép pályára az előttünk álló hétvégén. Női együttesünk hétfőn Dorogon vendégeskedik, U19-eseinknek szombaton Csepelen lesz jelenése, míg U16-osaink a Balatonlellét, U15-öseink a CSHC 94 SE-t fogadják az Ercsi úton. Vasárnap délelőtt U13-as és U12-es csapataink Nagykátán vendégszerepelnek, míg U7-es, U8-as és U9-es csapataink számára az őszi szezon harmadik OTP Bank Bozsik Program fesztiválját rendezzük meg szombaton az Ercsi úton.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 7. forduló
10.30., 13.30: Dorogi FC–Érdi VSE

U19, Regionális bajnokság, Északnyugat, B-csoport, 9. forduló
10.29., 9.30: Csep-Gól FC SE–Érdi VSE

U16, Regionális bajnokság, Délnyugati csoport, 8. forduló
10.29., 10.00: Érdi VSE–Balatonlelle SE

U15, Regionális bajnokság, Délnyugat, A-csoport, 9. forduló
10.29., 16.00: Érdi VSE–CSHC 94 SE

U13, Regionális bajnokság, Közép A-csoport, 8. forduló
10.30., 10.00: Nagykáta SE–Érdi VSE

U12, Regionális bajnokság, Közép A-csoport, 8. forduló
10.30., 10.00: Nagykáta SE–Érdi VSE

U9, OTP Bank Bozsik Program, 3. torna
10.29., 14.45: Ercsi úti Sporttelep

U8, OTP Bank Bozsik Program, 3. torna
10.29., 13.30: Ercsi úti Sporttelep

U7, OTP Bank Bozsik Program, 3. torna
10.29., 12.00: Ercsi úti Sporttelep