Hatan is betaláltak, az idény legjobb teljesítményét nyújtva nyertek U16-osaink

Szerdán hazai pályán pótolta a Csepel TC elleni elmaradt mérkőzését az Érdi VSE U16-os csapata. Serfőző István tanítványai az edző szerint az idény eddigi legjobb teljesítményét nyújtották. A regionális bajnokság délnyugati csoportjának 6. fordulójából pótolt mérkőzésén az érdiek 6–1-es sikerén a hazai találatokat hat különböző játékos szerezte. Az együttes ötödik sikerét könyvelhette el az idényben és jelenleg a tabella második helyén áll azonos pontszámmal az első helyezett Budaörssel.

“Elmaradt mérkőzést pótoltunk hét közben. Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, jól sikerültek a labdakihozatalaink. jó tempóban, kevés érintővel, megfelelő hozzáállással játszottunk, ennek következtében már a 23- percben négygólos előnyben voltunk. A második játékrészben kissé változtatnunk kellett egy kiállítás miatt, de ez sem törte meg a játékunkat és még tovább sikerült növelni az előnyünket. Nagyon elégedett voltam a csapat játékával, főleg az első félidőben, szerintem az idény legjobb teljesítményét nyújtottuk, gratulálok mindenkinek! Ezt a teljesítményt várom el az utolsó három fordulóban is!”

– Serfőző István.

U16, Regionális bajnokság, Délnyugati csoport, 6. fordulóból pótolt mérkőzés
Érdi VSE–Csepel TC 6–1 (4–1)
Gól: Lázár András (12. perc), Szelp Máté (14. perc), Fodor Bence (19. perc), Béres Bálint (23. perc), Szekeres Bence (61. perc – 11-esből), Silimon Zsombor (80. perc)