Hatan is betaláltak, ígéretesen kezdett U16-os csapatunk

Hazai pályán fordulatos mérkőzésen győzött 7–4-re az új idény első mérkőzésén az Érdi VSE U16-os együttese. Serfőző István tanítványai a délnyugati csoport nyitó fordulójában a Kaposvölgyét múlták felül az Ercsi úti Sporttelepen.

“Új idény, új csapat, számunkra is megkezdődött a bajnokság őszi idénye. Hazai pályán fogadtuk a Kaposvölgye csapatát. Az első percek kapkodással teltek, kissé szokatlan volt újra bajnoki mérkőzésen pályára lépni, sajnos ennek meg is lett a következménye: hamar hátrányba kerültünk egy rossz döntést követően. A kapott gól felrázta a csapatot és hamar sikerült a fordítás is. A második félidőben már sikerült a ritmust is elkapnunk, de csak időszakosan, mert a kapott góloktól kissé elbizonytalanodtunk, de a végén újra a mi játékunk érvényesült. A rúgott gólok mennyiségével elégedett voltam, a kapottakkal viszont nem, a játékunk lesz folyamatosabb és jobb is. Kezdetnek nem volt rossz, reméljük, szűkös keretünkből nem dől ki senki és akkor szép idény elé nézhetünk”

– Serfőző István.

U16, Regionális bajnokság, délnyugati csoport, 1. forduló
Érdi VSE–Kaposvölgye LUE 7–4 (4–2)
Gól: Szekeres Bence (18.), Czikó Bence (20., 68.), Lázár András (23. – 11-esből), Aranyos Roland (45.), Fodor Bence (56.), Silimon Zsombor (78.)