Tovább javuló játékkal nyertünk

Magabiztos játékkal nyerte meg negyedik nyári edzőmérkőzését a szintén harmadosztályú FC Dabas vendégeként az Érdi VSE, miután Ebedli Zoltán együttese Farkas Bálint duplájával és Pallagi Botond szabadrúgásgóljával nyert 3–1-re.

Kifejezetten jó iramú találkozót hozott az Érdi VSE negyedik nyári edzőmeccse. Kertész Ferencék játéka pedig tovább javult az elmúlt hetekben, hiszen a Kozármisleny elleni vereség és az ESMTK elleni döntetlen után múlt héten, hazai környezetben a Mol Fehérvár FC II ellen is meggyőző játékkal rukkoltak elő Pallagi Botondék.

Az FC Dabas otthonában pedig még jobban összeállt a vendégek játéka, akik már a mérkőzés elején több helyzetet kidolgoztak, igaz, ekkor még a házigazdának is akadtak lehetőségei.

Aztán Farkas Bálint előbb Németh Gábor Vince beadását fejelte a dabasi kapuba, majd ugyancsak egy beadás után, egy kavarodást követően lábbal is eredményes volt a Budafokról visszatérő középpályásunk. Sőt, Pallagi Botond harmadik gólját is megszerezte a felkészülés alatt, hiszen egy szabadrúgást tökéletesen helyezett a hazai kapuba, de a mérkőzés utolsó pillanataiban a hazaiak egy szöglet után szépítettek és kialakították a 3-1-es vendégsikert..

“Lépegetünk előre hétről hétre, egy jó iramú, szinte azt mondhatom, hogy bajnoki tempójú mérkőzést játszottunk, úgyhogy mindenképp hasznos volt. Alakul a játékunk és úgy érzem, a játékosok kezdenek ráérezni, mit szeretnénk velük játszatni, de még van mit finomhangolni, hogy minden részlet helyére kerüljön”

– fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője, Ebedli Zoltán.

Az Érdi VSE utolsó nyári edzőmérkőzését július 24-én, vasárnap, a Balassagyarmati VSE ellen vívja hazai környezetben, majd az NB III Nyugati csoportjának 2022–23-as idényét július 31-én, 17.30-tól a Komárom VSE vendégeként kezdi.

Felkészülési mérkőzés
FC Dabas–Érdi VSE 1–3
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Pallagi, Fülöp, Németh G. V. – Göblyös, Morvai – Farkas, Pál Sz., Pintér N. – Kürti
Csereként pályára léptek: Pillár-Bán (kapus), Szilágyi, Csoma-László, Révész, Molnár D., Fügedi, Kocsis Á.
Vezetőedző: Ebedli Zoltán
Gól: Farkas B. (2), Pallagi