Hatpontos rangadót vívunk a Kelennel

A múlt heti, Gyirmót FC Győr II elleni 4–1-es hazai siker után bizakodva várja a március 20-án, vasárnap 14 órától, a 12. helyen álló Kelen SC elleni idegenbeli rangadót a tizenegyedik helyezett Érdi VSE, amely igazi hatpontos rangadót vív az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

A múlt heti, Gyirmót FC Győr II elleni 4–1-es siker után bizakodva várja a Kelen SC elleni találkozót az Érdi VSE, ugyanis Limperger Zsolt legutóbb már a kispadra is kilenc játékost nevezhetett és a játékosok teljesítményére sem lehetett panasz. Igaz, a vezetőedző már a felkészülés alatt jelezte, az edzőmeccsek mellett sajnos néhány bajnoki is rámehet arra, hogy a téli játékosmozgások után összeszokjon a csapat.

Ha Kertész Ferencék tovább tudnak haladni ezen az úton, akkor joggal bizakodhatnak benne, hogy a bajnokság utolsó harmadában jelentősen lépnek előre a tabellán, hiszen a nyolcadik helyezett FC Nagykanizsa is csak három pontra van az érdiektől, de még a Pápa, a Bicske és a Tatabánya triója sem tűnik feltétlenül behozhatatlannak.

Igaz, ehhez előbb az aktuális ellenfelet, a Kelen SC-t is le kell győznie Koós Gáboréknak, amely nem lesz egyszerű feladat, hiszen a XI. kerületiek szinte mindenkivel szoros mérkőzést játszottak. Bár a sereghajtó Andráshidát otthon 5–1-re verték Harmati Tamásék, de Mosonmagyaróváron 5–0-ra kaptak ki. Győrben, az ETO Akadémia is hármat lőtt a Kelennek, amely ezt egy ugyancsak 3–0-s Sopron elleni sikerrel feledtette, emellett viszont kifejezetten kiegyenlített meccseket tudhat maga mögött a Kelen. Ennek ellenére a budapestiek kissé kiegyensúlyozatlan teljesítményét legutóbbi öt mérkőzésük is mutatja, hiszen az együttes ezalatt három vereséget szenvedett el, egy-egy győzelemmel és döntetlennel megszakítva a fiaskókat.

A Kelen és az Érdi VSE pedig a hetedik fordulóban csapott össze egymással, amikor az Ercsi úton Németh Gábor Vince, Koós Gábor és Gera Dávid góljaival nyertek a hazaiak 3–1-re.

„Bár amióta én vagyok a vezetőedző először játszunk a Kelen vendégeként, ismerjük az erősségeit és tudjuk a saját gyengéinket is, amire a leginkább kell fókuszálnunk. A legfontosabb mégis a saját játékunk lesz . Szeretnénk azon az úton továbbmenni, amin az elmúlt hetekben elindultunk, de ehhez az kell, hogy „pontosan” távozzunk”

 fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 20-án, vasárnap 14 órakor kezdődő Kelen SC–Érdi VSE mérkőzést Molnár Réka vezeti, segítői Imrő János és Németh Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
03.20., 14.00: Kelen SC–Érdi VSE

HÉTVÉGI PROGRAM!

Az Érdi VSE utánpótláscsapatai közül nagypályán ezúttal csak az U16-osok játszanak, akik a Szigethalmot fogadják szombaton, de a kisebb korosztályoknál nagy lesz a nyüzsgés, hiszen U11-eseink Jászberényben vesznek részt a regionális Bozsik-tornán, míg U10-eseink számára vasárnap az Ercsi úton kezdődik a futballtavasz. U8-asaink Kistarcsán, U9-eseink a fővárosban játszanak két-két mérkőzést a Budapesti Futsalbajnokságban.

Március 19-én, 9 órától ismét megrendezi Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában. Az amatőr tollaslabdaversenyen a négy legkisebb diákolimpiai korcsoportban mérik össze tudásukat a 2007 és 2014 között született gyermekek.
Nevezni az erditollas@gmail.com címen lehet vagy a helyszínen 8.30-ig.
Nevezési díj: 1 000 forint és egy tábla csokoládé – melyet a verseny végén visszakap az induló

2022. március 20-án immár tizenötödik alkalommal tartja meg Minaret Kupa rapid sakkversenyét az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelep klubhelyiségében. Nevezni március 18-ig lehet a +3620/336-9566-os telefonszámon, vagy a sakkpeti@gmail.com email címen.

 • A verseny időpontja: 2022.03.20., 9.50-14.30
 • Helyszín: Érdi VSE sporttelep (Érd, Ercsi u. 34.)
 • Lebonyolítás: svájci rendszerben történik, 7 fordulóval.
 • A mérkőzések gondolkodási ideje: 15-15 perc.

Helyezések eldöntése:

 • Pontszám
 • Buchholz érték
 • Berger érték
 • Sorsolás

Részvételi feltételek: Az aktuális járványügyi szabályokat be kell tartani!

Nevezést elfogadnak 24 versenyzőig: 2022.03.18. 18.00 óráig a 06-20-336-9566-os telefonszámra, vagy a sakkpeti@gmail.com email címre (a nevezés visszaigazolással érvényes), illetve ha a létszám nem telt be, nevezni lehet személyesen a helyszínen 2022.03.20-án, 9.40-ig.

Nevezési díj: 500 Ft

Díjazás:

 • 1. helyezett: könyvutalvány + KUPA
 • 2-5. helyezett: könyvutalvány
 • 6. helyezettől tárgyjutalmak

A legjobb 60 év felettinek tárgyjutalom. Legjobb 14 év alattiak külön lesznek díjazva. Egy versenyző egy díjat vehet át.