Vereség a főpróbán

A Paksi FC második csapata ellen vívta a tavaszi főpróbát az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. A tavaszi idényt február 13-án, a Puskás Akadémia FC II ellen kezdő érdiek sok helyzetet hozó mérkőzésen szenvedtek 2–0-s vereséget.

Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője ezúttal sem számíthatott nyolc játékosára sem, ráadásul az új igazolások közül ezúttal Gajda Márkó sem volt bevethető a Paksi FC II ellen.

A téli felkészülés utolsó edzőmeccsét a vendég tolnaiak kezdték aktívabban, akik rögtön az első negyedórában több nagy helyzetet is kidolgoztak, de ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. Majd az érdiek is megélénkültek, de Koós Gábor kimaradt ziccere után a Paks II egy baloldali beadás után Skripek Dávid révén megszerezte a vezetést.

Bár a szünetig mindkét csapatnak voltak nagy lehetőségei, egygólos paksi előnnyel fordultak a felek.

A második félidőben az érdiek egyre kezdeményezőbbé váltak, de akcióikat nem tudták góllal befejezni. Sőt, a hazaiak egyenlítése helyett a hajrában egy jobboldali beadás után Volter Patrik is bevette az érdiek kapuját, beállítva ezzel a 2–0-s vendégsikert.

„Végre egy olyan csapatunk volt a pályán, amely tényleg gólra törően próbált játszani. Rengeteg helyzetünk volt, amik közül most egyet sem sikerült berúgni, de bízom benne, hogy tartalékoltunk ilyen szempontból a hétvégi Puskás-meccsre és bízom benne, hogy a helyzetkihasználásunk javulni fog”

– értékelte a főpróbát Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában, február 13-án, vasárnap 14 órától a Puskás Akadémia FC II ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Paksi FC II 0–2 (0–1)
Érdi VSE: Kertész F. – Szabó R., Gubacsi, Csiszár, Petrezselyem – Pallagi – Révész, Hunya, Koós, Kertész B. – Kürti
Csereként pályára léptek: Gera D., Fügedi, Somogyi D.
Vezetőedző: Limperger Zsolt