Védővel erősítettünk

Bartos Norbert, Hunya Krisztián, Kondor Tamás, Kürti Zsolt és Petrezselyem Tamás után az Iváncsáról érkező fiatal belső védő, a 22 éves Gajda Márkó is az Érdi VSE-nél folytatja pályafutását tavasszal.

Viszonylag jelentős játékosmozgás zajlik az NB III Nyugati csoportjának 12. helyén telelő Érdi VSE-nél, hiszen az őszi idény után Varga Tamás és Kalmár Domonkos felhagyott az aktív labdarúgással, illetve Bozsoki Imre és Jovánczai Zoltán is távozott, de az ősszel sérülésektől sújtott együttes a téli átigazolási időszakban hat játékossal mélyítette és erősítette meg keretét.

A ballábas, elsősorban belső vagy szélső védőként is bevethető Gajda Márkó pályafutását Hódmezővásárhelyen kezdte, majd megfordult Szegeden, a Honvédnál, Csákváron, Egerben, Tiszafüreden és Monoron is, míg az őszi idényt Iváncsán töltötte, ahol hétszer kezdőként, nyolcszor csereként kapott lehetőséget.

Gajda Márkó először próbajátékon vett részt az Érdi VSE-nél és a Balassagyarmat, illetve a Monor elleni mérkőzéseken is pályára lépett, melyeken meggyőzte a stábot, így pályafutását Érden folytatja!

Gajda Márkó

Új játékosainknak sok sikert kívánunk!