„Az fog játszani, aki egészséges”

Október 17-én, 13 órától a Balatonfüredi FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában az Érdi VSE.

Újabb nehéz mérkőzés vár Limperger Zsolt együttesére, hiszen az elmúlt négy mérkőzésén vereséget szenvedő érdiek a tabellán már előttük álló Balatonfüredi FC vendégeként próbálnak meg javítani.

Bár az elmúlt hetekben sok esetben az eredmény mellett a játékkal sem lehetett elégedett a vezetőedző, szinte mindegyik mérkőzés apróságokon úszott el az érdieknek, akik Győrben, az ETO Akadémiától 1–0-ra, a Soprontól a végén pontszerzésért támadva 2–0-ra, a Pápától fordulatos meccsen 2–1-re kaptak ki, legutóbb a Tatabányától is úgy szenvedtek 2–0-s vereséget, hogy az első félidőben ők álltak közelebb a vezetéshez.

Igaz, legutóbb legalább már több játékos visszatért sérüléséből, de Kollega Krisztián és Bozsoki Imre is megsérült az előző fordulóban, így Limperger Zsoltnak ismét módosítania kell csapatán, miközben korábban Kalmár Domonkos, Molnár Dániel és Kovács Botond is megsérült és többen az elmúlt hetekben nem százszázalékos állapotban léptek pályára.

„Lövésem sincs, milyen mérkőzésre számíthatunk, mert azt sem tudom, hogy állunk fel, három, négy vagy öt védővel, azt sem tudjuk, hány bevethető játékosunk lesz, szóval jelen pillanatban az fog játszani, aki egészséges. Hogy ez mire lesz elég, az csak vasárnap fog kiderülni”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A Balatonfüredi FC is hasonlóan vegyesen szerepel, mint az érdiek, hiszen eddigi 11 fellépésén 4-4 győzelem és vereség, illetve 3 döntetlen a mérlege, 15 pontjával pedig kilencedik a tabellán. Borgulya István együttese is sok arcát mutatta már meg, hiszen a Sopront például 5–2-re legyőzte, ellenben a sereghajtó Andráshida vendégeként gólzáporos, 5–3-as pofonba szaladt bele. Hazai pályán a Kelentől (2–3) és a Tatabányától (1–2) vereséget szenvedett, az ETO Akadémiával és a Komárommal 1–1-es döntetlent játszott, míg a Kaposvárt és a Nagykanizsát is 1–0-ra győzte le. Idegenben is vegyes képet fest a Veszprém megyeiek mérlege, hiszen eddigi négy mérkőzésükből kettőt veszítettek el, az andráshidai mellett a BVSC-Zugló vendégeként 3–0-ra, egyet nyertek meg Pápán 1–0-ra, legutóbb pedig gól nélküli döntetlent játszott a Mol Fehérvár FC II vendégeként.

Az előző idényben Balatonfüreden és Érden is 1–1-es döntetlennel végeztek a felek, azt megelőzően legutóbb a 2015/16-os szezonban találkoztak, amikor a fürediek sereghajtóként búcsúztak a harmadosztálytól. Akkor az érdiek Balatonfüreden 3–0-ra nyertek, míg az érdi visszavágóra előbb nem érkezett meg az ellenfél, a pótolt meccsen pedig 2–2-es döntetlen született.

Az október 17-én, 13 órakor kezdődő Balatonfüredi FC–Érdi VSE mérkőzést Bana Gergely vezeti, segítői Perák András és Szabó Levente László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
10.17., 13.00: Balatonfüredi FC–Érdi VSE

 

View this post on Instagram

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

 

HÉTVÉGI PROGRAM!

Felnőtt NB III-as együttesünk mellett felnőtt női csapatunk szombat délután a Budaörs második csapatát fogadja az Ercsi úton, amely előtt U19-es lányaink a Tatabányával vívnak bajnokit.  U16-os fiú csapatunk Makón, U14-eseink pedig Dunaújvárosban vendégszerepelnek.

Bozsik Programban szereplő egységeink közül U11-eseink Kecskeméten vesznek részt a kiemelt körzetközpontok tornáján, U10-eseink folytatják a budapesti futsalbajnokságot, míg a legkisebbek, az U7-es, az U8-as és az U9-es korosztályok szombat délelőtt bozsikoznak az Ercsi úti sporttelepen.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 5. forduló
10.16., 16.00: Érdi VSE–Budaörs II

U19, Regionális lány bajnokság, középnyugati csoport, 7. forduló
10.16., 14.00: Érdi VSE–Tatabányai SC

U16, Regionális bajnokság, déli csoport, 8. forduló
10.16., 10.00: Makói FC–Érdi VSE

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 9. forduló
10.16., 10.00: Dunaújvárosi PASE–Érdi VSE

U11, OTP Bank Bozsik Program: 10.17., 13.00, Kecskemét

U10, Budapesti Futsalbajnokság, alapszakasz, 2. játéknap, 10.17., Arany Ászok Futball Aréna
9.00: Érdi VSE–Csak A Csel; 9.40: Cső-Montage BFC–Érdi VSE

U9, OTP Bank Bozsik Program: 10.16., 11.50, Ercsi úti Sporttelep

U8, OTP Bank Bozsik Program: 10.16., 10.40, Ercsi úti Sporttelep

U7, OTP Bank Bozsik Program: 10.16., 9.00, Ercsi úti Sporttelep