„Úgy állunk ki, ahogy az orvosi stáb engedi”

Augusztus utolsó bajnokiján, 22-én, 17.30-tól az idényt három vereséggel kezdő sereghajtó Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként lép pályára az egy győzelemmel és két döntetlennel rajtoló Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Bár a Bicske elleni győzelem után a Puskás Akadémia FC II ellen idegenben, a ZTE FC II ellen pedig hazai pályán is döntetlent játszott Limperger Zsolt együttese, a vezetőedző ezalatt számos játékosától volt kénytelen megválni sérülések miatt.

Kalmár Domonkos szárkapocscsont-töréssel és szalagszakadással hosszú időre harcképtelenné vált, de a nyitókörben az újonnan igazolt támadó, Szabó Richárd is megsérült, illetve Fürjes Ádám, Varga Tamás és Kollega Krisztián sincsenek százszázalékos állapotban. Ehhez képest jó hírnek számít, hogy letöltötte egymeccses eltiltását és visszatérhet az érdiekhez Gubacsi Zoltán.

Noha a Gárdony jelenleg a tabella utolsó helyén áll, eredményei ne tévesszenek meg senkit, hiszen az első körben az egyik bajnokaspiráns, BVSC-Zugló győzte le őket hazai pályán 2–0-ra, majd a másik esélyes FC Nagykanizsa távozott három ponttal Agárdról, múlt héten pedig a MOL Fehérvár FC II is csak emberelőnyét az utolsó pillanatokban kihasználva verte 1–0-ra a nyáron hét játékost – többek között az előző idényt Érden töltő Földesi Dominiket – igazoló Gárdonyt.

Az érdieknek van is „törlesztenivalójuk” a Gárdonnyal szemben, hiszen az előző idényben a nyitókörben, Érden játszott gól nélküli döntetlen után idegenben 2–1-es vereséget szenvedtek.

„Úgy állunk fel, ahogy az orvosi stáb engedi. Meglátjuk, kire lehet számítani és kire nem. Lehetőség szerint a legjobb csapatot fogom kiküldeni, aztán meglátjuk, melyik lesz az a tizenegy. A Gárdony egy harcos, kellemetlen csapat, ismerjük őket tavalyról, általában kivárásra játszanak, de másik edző van, szóval lehet, hogy meglepetést fontolgat. Nekünk viszont most az a legfontosabb, hogy a sérültjeink olyan állapotban legyenek, hogy a három pont megszerzésének esélyével lépjünk pályára, hiszen tavaly is öt pontot vett el tőlünk a Gárdony, ami remélem, idén nem fordul elő”

– fejtette ki várakozásait és a csapat körülményeit Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az augusztus 22-én, 17.30-kor kezdődő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Érdi VSE mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Bőhm Ármin és Szabó Levente László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
08.22., 17.30: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Érdi VSE