„Legalább ti megpróbáltatok játszani”

Bár mindkét, a héten lejátszott mérkőzését elveszítette az Érdi VSE U14-es csapata, Csiszár Zoltán tanítványainak játékát még az ellenfél edzője is dicsérte.

„A szakadó eső ellenére végig egyenrangú ellenfelei voltunk a tabella 4. helyezett csapatának. Mindkét félidőben sikerült kialakítani kapussal szembeni szituációt és tizenhatoson belüli tiszta lövőhelyzetet, de sajnos csak egyet sikerült berúgni belőlük. Jó volt látni, hogy labdaszerzés után és labdakihozatalnál végre nem kapkodtunk és bátran mertük járatni a labdát” – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 23. forduló
Dunaharaszti MTK–Érdi VSE 3–1 (2–0)

„A hét második mérkőzése nagyban hasonlított az elsőre. Mezőnyben most is egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak. Sok labdát szereztünk, helyzeteket is alakítottunk ki, de a gólszerzés ma nem jött össze, amit nagyon sajnálok, mert nagyon sokat dolgoztak érte a fiúk. Egy nagyon labdabiztos csapat ellen sikerül jó játékot mutatni. A mérkőzés után az ellenfél edzőjének szavai nagyon elismerőek voltak a csapatunkról, amit a srácok teljes mértékben kiérdemeltek!! “Gratulálok a játékhoz. Legalább ti megpróbáltatok játszani, sok csapat nem teszi ezt meg.” – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 25. forduló
Barca Academy Hungary–Érdi VSE 3–0 (1–0)