5 meccse veretlent fogadunk

Április 25-én, 17 órától az Ercsi úti Sporttelep zárt kapui mögött az elmúlt 5 mérkőzésén veretlen SC Sopront fogadja az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában az Érdi VSE. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés


Hazai pályán javíthatja ki az elmúlt két vereséget Limperger Zsolt együttese, amely jelenleg 13 győzelemmel, 6 döntetlennel és 11 vereséggel a tabella 8. helyét fogalja el.

Kertész Ferencék ezúttal a 6. helyen 13–8–9-es mérleggel álló SC Sopront látják vendégül. Weitner Ádámék bár legutóbbi 5 meccsükön nem kaptak ki, egyelőre hektikusan teljesítenek, hiszen 9 mérkőzésen már 5-ször játszottak döntetlent 2-2 győzelem és vereség mellett.

Az Érdi VSE játéka bár javuló tendenciát mutatott az elmúlt hetekben, a THSE elleni váratlan pofon után a Lipóton a hazaiak akarata érvényesült.

Csiszár Zoltánéknak pedig hozniuk kell a tőlük megszokott harcosságot, hgy megnehezítsék a vendég soproniak dolgát, akik az őszi mérkőzésen egy fordulatos találkozót nyertek meg 2–1-re.

„Akkor lehet esélyünk, ha nem kapunk olyan elkerülhető gólokat, mint az elmúlt időszakban többször is. Ezeket egyik csapat sem bírná el, köztük mi sem. Nagyon fontos lesz a biztonságos védekezés, a hátsó alakzatunk masszivitása. Saját magamat tudom ismételgetni, csak ezeket szeretném a pályán is viszontlátni”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. „A Sopron is egy nagyon masszív csapat, de ha belevisszük a matematikát a mi eredményességünkbe, akkor 2 győzelem után 2 vereséget szenvedtünk, remélem, most is a mi oldalunkra áll a győzelem” – tette hozzá.

Az április 25-én, 17 órakor kezdődő Érdi VSE–SC Sopron mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Kurinka Béla és Kasza Dénes lesznek.

A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 31. forduló
04.25., 17.00: Érdi VSE–SC Sopron

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-asaink mellett női együttesünk vasárnap délután a fővárosban vizitál a Metis NFC második csapatának otthonában. Szombaton U17-es férfi labdarúgóink a Mórt, U16-os lányaink pedig a Mosonmagyaróvárt fogadják, míg U14-eseink a Barca Academy vendégei lesznek a XI. kerületben.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 11. forduló
04.25., 13.00: Vikino Mester-Metis II–Érdi VSE

U17, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 25. forduló
04.24., 10.00: Érdi VSE–Móri SE

U16 lány ¾ pályás bajnokság, északnyugati csoport, 17. forduló
04.24., 14.00: Érdi VSE–MTE 1904 Mosonmagyaróvár

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 25. forduló
04.24., 9.00: Barca Academy Hungary–Érdi VSE