Két jó meccs, ellentétes előjelekkel

Előbb hazai környezetben győzött 3-0-ra a Budafok ellen, majd hét közben szintén jól játszott, de 5-1-es vereséget szenvedett az Ikarus-Maroshegytől az Érdi VSE U14-es korosztálya a regionális bajnokság középnyugati csoportjának 17. és 19. fordulójában.

“Kiváló mérkőzést játszottunk. Szinte a játékidő egésze alatt nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. A héten gyakorolt letámadási formát nagyon jól alkalmaztuk. Továbbá amit hónapok óta csinálunk edzéseken, az azonnali visszatámadás is kezd a fejekbe beivódni. Ezek által sok lehetőséget alakítottunk ki, amiből kettőt remek csapatjáték és egyet egy kiváló egyéni teljesítmény végén gólra is váltottunk. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen az ősszel az ilyen ki-ki mérkőzéseket rendre elveszítettük” – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 19. forduló
Érdi VSE-Budafoki LC 3-0 (2-0)

“Az öt kapott gól ellenére sem lehet egy rossz szavam sem. Jó iramú mérkőzést játszottunk. Letámadtunk, visszatámadtunk, bátran focizunk a kiállítás után is. A második félidőben hihetetlen energiákat megmozgatva küzdöttünk a szépítés reményében, sajnos ez most nem sikerült” – Csiszár Zoltán.

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Érdi VSE-Ikarus Maroshegy 1-5 (1-3)