Újabb kemény feladat

Rangadót vív március 21-én, vasárnap 15.00-tól az NB  III Nyugati csoportjának 25. fordulójában az Érdi VSE, hiszen a hatodik helyen álló együttes az ötödik helyezett FC Nagykanizsát fogadja. Az Ercsi úti Sporttelep zárt kapui mögött rendezett találkozót az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

Az Érdi VSE – FC Nagykanizsa mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik! 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

Bár már egy pontot a zsebében érezhetett, múlt héten második tavaszi vereségét szenvedte el a Mol Fehérvár FC II vendégeként az Érdi VSE, amelyre a 25. fordulóban sem vár könnyebb feladat, hiszen az egy hellyel előtte álló FC Nagykanizsát fogadja.

A Zala megyeiek bár a PAFC II ellen hazai vereséggel kezdték a 2021-es bajnokikat, ezt gyorsan feledtették, hiszen előbb a Balatonfüredet idegenben, majd a BKV Előrét otthon győzték le két góllal.

Az Érdi VSE bár játékban már a legutóbbi három bajnoki több periódusában is bebizonyította, az ellenfeleknek mindig komolyan kell számolni vele, első tavaszi győzelmét még nem tudta megszerezni. Ebbel mindenképp kulcsfontosságú lesz a hátsó stabilitás megőrzése, melyből építkezve minden lehetőséget ki kell használni a gólszerzésre.

“Remélem, hogy ezúttal nem úgy kezdünk, mint két héttel ezelőtt, ilyen szempontból más meccsre számítok. Fontos lesz, hogy ne könnyítsük meg az ellenfél helyzetét. Ha a saját játékunkat tudjuk játszani, akkor az nagyon jó lesz. Azzal nem volt probléma múlt héten sem, de az eredményesség hiányzik. Remélem, ez változni fog. A helyzetbe kerülést és kihasználást is gyakoroltuk, bízunk benne, hgoy hétvégén ezeket be is fogjuk rúgni. A szerencsében is bíznunk kell, hogy ne ajándékozzunk gólokat ellenfeleinknek”

– hangsúlyozta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A felek az elmúlt szezonokban többször találkoztak egymással. Legutóbb ősszel, a bajnokság hatodik körében 2-0-ra nyertek Kanizsán. Ezt megelőzően 2019 őszén csaptak össze a felek, amikor Érden 2-2-es döntetlent játszottak egymással.

A március 21-én, 15 órakor kezdődő Érdi VSE-FC Nagykanizsa mérkőzést Zimmermann Márió vezeti, segítői dr. Ambrus Dániel János és Szabó Dániel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
03.21., 15.00: Érdi VSE – FC Nagykanizsa

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-as együttesünk  mellett U19-es és U17-es együtteseink, illetve U14-es megyei együttesünk is hazai pályán vív meg az előttünk álló hétvégén, hiszen előbbiek szombaton a Taksonyt, utóbbi vasárnap a Szigetszentmiklóst látja vendégül. U16-os lányaink Csepelen vendégeskednek, U15-öseink vasárnap, U14-eseink pedig hétfőn játszanak Biatorbágyon.