Tollas: 3/3, Zsarnaiék tovább menetelnek

Harmadik versenyén harmadik aranyérmét nyerte az Érdi VSE tollaslabdázója Zsarnai Marcell és a győri Nusser Ádám tollaslabda kettőse, akik megnyerték a ceglédi Living Sport Kupa U17-es korosztályának férfi páros versenyét. Egyéniben sem Zsarnainak, sem Schvirján Zsófiának nem jött össze a dobogó.

„Az elmúlt hetek történései miatt nem igazán tudtak úgy készülni a gyerekek, ahogy egy versenyre szoktunk” – kezdett bele értékelésébe Kőrösi Ágnes az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának játékos-edzője, miután női egyéniben Schvirján Zsófia az első körben búcsúzott a ceglédi viadaltól, míg Zsarnai Marcellel vegyespárosban is egy meccs után véget ért a versenye.

Zsarnai azonban egyéniben a legjobb nyolcig menetelt, míg párosban a győri Nusser Ádámmal harmadik versenyét is megnyerte. „Harmadszor játszottak együtt és most is sikerült legelöl végezni, ami azt jelenti, hogy eddigi mindhárom versenyüket megnyerték. Sok potenciált látok az ő párosukban, hiszen a pályán kívül is jó barátok, épp ezért megértik egymást, amikor játszanak. Bízom benne, hogy sokáig kitart a győzelmi szériájuk és az országos bajnokságon is hasonlóan jó eredményt érnek el” – tette hozzá a játékos-edző.

Zsarnai Marcell, Kőrösi Ágnes és Nusser Ádám

Az Érdi VSE indulói
Living Sport Kupa, Cegléd, U17
női egyéni: 
Schvirján Zsófia 1. kör
férfi egyéni: Zsarnai Marcell legjobb 8
férfi páros: Nusser Ádám–Zsarnai Marcell 1. hely
vegyespáros: Schvirján Zsófia–Zsarnai Marcell 1. kör