“Emberfelettien kell mindenkinek teljesítenie”

Nem sok ideje maradt a VLS Veszprémtől elszenvedett vereség után az Érdi VSE-nek, hiszen Limperger Zsolt együttese december 11-én, 13 órától ismét pályára lép. Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia FC II elleni idényzáró mérkőzést az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

27 nap leforgása alatt nyolc (+egy) mérkőzést vív az Érdi VSE, melynek utolsó, idényzáró felvonása következik a Puskás Akadémia FC második csapata ellen. Kertész Ferencéknek nem sok idejük maradt a felcsútiakra való felkészülésre, hiszen két nappal a veszprémi meccs után jön az újabb erőpróba.

Az érdiek jelenleg egy meccsel kevesebbet játszva az ötödik helyet foglalják el a tabellán tizenegy győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel, míg a felcsúti fiatalok hat siker mellett négy döntetlent és tíz vereséget könyveltek el és a tizenhatodik helyen állnak.

A PAFC II kiegyensúlyozatlan formát mutat, hiszen legutóbbi nyolc mérkőzésén háromszor nyert és ugyanennyiszer kapott ki két döntetlen mellett. Idegenben sem megy igazán Nagy Ádám együttesének, amely Felcsúton kívüli eddigi kilenc találkozóján csak kétszer győzött (Fehérváron és Nagyatádon), Pápán ikszelt, míg Bicskén, Lipóton, a III. kerületben, Balatonfüreden, Zalaegeszegen és Mosonmagyaróváron is kikapott.

Azonban az érdieknek sem lesz könnyű dolguk a már kilencgólos Magasföldi József vezette PAFC II-vel, hiszen Limperger Zsolt több játékosára sem számíthat az idényzárón.

– A fő cél jelen pillanatban, hogy fel tudjunk állni tizenegy játékossal, azon belül viszont el kell felejtenünk, ki mit játszik, mert szeretnénk minimum pontot, vagy pontokat szerezni. Jelenleg nekünk minden nehézségnek számít. Amikor második csapattal játszunk, mindig felhívom a figyelmet az ellenfél gyorsaságára, játékkészségére, ami megvan a Puskás Akadémiánál, amely legalább olyan erős ellenfél lesz, mint a Veszprém. Szóval nagyon nehéz mérkőzés vár ránk és ahhoz, hogy legalább pontot szerezzünk, emberfelettien kell mindenkinek teljesítenie

– fogalmazott Limperger Zsolt az idényzáró mérkőzéssel kapcsolatban.

A december 11-én, 13 órakor kezdődő Érdi VSE-Puskás Akadémia FC II mérkőzést Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Keszthelyi Tamás és Urbán Richárd lesznek.

A találkozót az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés
12.11., 13.00: Érdi VSE-Puskás Akadémia FC II

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-asaink mellett ugyan utánpótláscsapataink őszi idénye már véget ért, ám a Pest megyei Futsal7vége sorozatban hat korosztályunk összesen nyolc mérkőzést vív az előttünk álló hétvégén.

Tollaslabdázóink a 2020-as év utolsó versenyén ragadnak ütőt, hiszen a múlt héthez hasonlóan a ceglédi Living Sport Kupán méretik meg magukat, ám ezúttal az U15-ös és U19-es korosztályokban négy érdi versenyzővel.

U20, 15. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 4. forduló
12.13., 18.30, Treff Sportcsarnok: Érdi VSE-Fogócska KSE

U17, 10. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 4. forduló
12.13., 12.35, Törökbálinti Sportközpont: Százhalombattai VUK SE-Érdi VSE

U17 lány, 4. Pest megyei Futsal7vége, 5. forduló
12.13., 8.00, Dunavarsány: Érdi VSE-Airnergy FC

U15, 9. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 4. forduló
12.13., 9.30, Treff Sportcsarnok: Érdi VSE U15-Szigethalom SC
12.13., 11.00, Treff Sportcsarnok: Érdi VSE U14-Sasfiókák

U11, 9. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 3. fordu
12.13., 8.00, Törökbálinti Sportközpont: Érdi VSE U11-Fogócska SE
12.13., 9.50, Törökbálinti Sportközpont: Sasfiókák-Érdi VSE U11
12.13., 10.30, Törökbálinti Sportközpont: Érdi VSE U11-Asterix SC

Tollaslabda, Living Sport Kupa, Cegléd, U15, U19
U15 lány egyéni: Schvirján Zsófia
U15 fiú egyéni: Zsarnai Marcell
U15 fiú páros: Zsarnai Marcell – Sedró Kornél
U19 lány egyéni: Györgylőrincz Krisztina
U19 lány páros: Schvirján Zsófia – Simon Aliz
U19 fiú egyéni: Kis-Kasza Miklós
U19 fiú páros: Kis-Kasza Miklós – Tóth Kristóf
U19 vegyespáros: Kis-Kasza Miklós – Torba Katica