Folytatnánk a szériát

Hiába a rendkívül feszes menetrend, jól veszi az akadályokat az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely két-két győzelemmel és döntetlennel a háta mögött november 29-én, 13 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként folytatná szériáját az NB III Nyugati csoportjának 20. körében.

28 nap alatt kilenc mérkőzést játszik az Érdi VSE, amely a sorozatterhelés ellenére jó eredményeket ér el, ennek köszönhetően pedig fokozatosan lépdel előre a tabellán. Csiszár Zoltánék így is jellemzően két-három mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál, ennek ellenére a tizenhat meccsen megszerzett 31 ponttal visszajöttek a tabella hatodik helyére. Ráadásul hátrányuk csak három pont a náluk négy meccsel többet játszó FC Nagykanizsához képest.

Hiába van számos sérültje Limperger Zsoltnak, a csapat így is meccsről meccsre nagyot küzd, amit mutat például a hétközi, THSE elleni pótolt mérkőzés, ahol remek teljesítménnyel rukkoltak elő és álltak fel a hátrányból. Ezt a küzdőszellemet a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként is a pályára kell vinnie Bozsoki Imrééknek, hiszen a Fejér megyeiek már a nyitókörben vívott érdi mérkőzésen is megmutatták, nem szabad félvállról venni őket.

A Gárdony jelenleg tizenkilenc lejátszott meccsen 21 pontot szerzett, amellyel a tizenhatodik helyet foglalja el a tabellán. Hazai pályán pedig végképp nem szabad lebecsülni Kercsó Bencééket, hiszen az Agárdi Parkerdőben csak a Nagykanizsa és a Mol Fehérvár II tudott nyerni, a THSE pedig egy döntetlent kiharcolni. Emellett a Pápa és a Ménfőcsanak öt-öt gólt kapott a Gárdony vendégeként, amely a Bicskét és a Mosonmagyaróvárt is legyőzte hazai környezetben.

– Azt szeretnénk folytatni, amit szerdán produkáltunk a THSE elleni meccs első félidejében, az nagyon szimpatikus játék volt részünkről. Szeretnénk azt a teljesítményt átmenteni vasárnapra is, de nem egy félidőre, hanem kilencven percre. A saját játékunkkal kell foglalkoznunk. Ha úgy játszunk, mint hét közben, akkor bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot és vissza tudunk vágni a Gárdonynak az első fordulóban véghez vitt bravúrja miatt

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
11.29., 13.00:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Érdi VSE

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdi VSE (@erdivse_1921) által megosztott bejegyzés

A HÉTVÉGE TOVÁBBI PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-as labdarúgóink mellett nagypályás utánpótláscsapataink számára véget ér az őszi idény. U19-eseink ugyancsak a Gárdonyhoz látogatnak, míg U16-os lányaink Mosonmagyaróváron vendégszerepelnek. U15-ös és U14-es egységeink pedig az Ercsi úton fogadják a Budaörsöt. Nagypályás csapataink mellett már beindult a Pest megyei Futsal7vége sorozat is, ahol az előttünk álló hétvégén négy együttesünk méreti meg magát. U20-asaink a Treffben csapnak össze a Törökbálinttal, U17-eseink a Diósddal játszanak Martonvásáron, míg az U15-ös bajnokságban szereplő együtteseink közül U14-eseink az AC Villámmal, U15-öseink pedig a Százhalombattával csapnak össze ugyancsak a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban.

U20, 15. Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 2. forduló
11.29., 19.30, Treff Sportcsarnok:
Törökbálint–Érdi VSE

U19, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 14. forduló
11.28., 12.00:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Érdi VSE

U17, Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 2. forduló
11.29., 14.30, Martonvásár:
Érdi VSE–Diósdi TC

U16 lány ¾ pályás bajnokság, északnyugati csoport, 8. forduló
11.28., 14.00:
Mosonmagyaróvári TE–Érdi VSE

U15, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 14. forduló
11.28., 12.00:
Érdi VSE–Budaörs

U15, Pest megyei Futsal7vége, II. osztály, Nyugati csoport, 2. forduló
11.29., 10.00, Martonvásár:
AC Villám–Érdi VSE U14
11.29., 11.30, Martonvásár: Érdi VSE U15–Százhalombattai VUK SE

U14, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 14. forduló
11.28., 10.00:
Érdi VSE–Budaörs