Kezdődik a MOL Magyar Kupa

Szeptember 19-én, 15 órától a Fejér megyei első osztályban szereplő Bodajk SE ellen kezdi meg a MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírását az NB III Nyugati csoportjában érdekelt Érdi VSE.

Volt idő készülni, hiszen az Érdi VSE-nek elmaradt az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában rendezett THSE-Szabadkikötő elleni vendégjátéka, eközben pedig Limperger Zsolt együttese megkapta Magyar Kupa ellenfelét is, s a megyei első osztályú Bodajk vendégeként lép pályára a főtábla első körében, a legjobb 128 csapat között.

A Viszló Trans Megyei első osztályban szereplő Bodajk jól kezdte a bajnokságot és a Magyar Kupát is, hiszen előbbiben három győzelem és egy vereség a mérlege, míg utóbbiban a megyei ágon három ellenfelet is búcsúztatott.

„A legfontosabb, hogy nem szabad lebecsülnünk ellenfelünket. Nem is fogjuk. Ha fejben rendben leszünk, akkor mi vagyunk az esélyesek, de csak egy osztály a különbség, idegenben játszunk, szóval mindenképp koncentráltan kell játszanunk”

– kezdte várakozásait Limperger Zsolt.

– Elsősorban a saját játékunkkal foglalkozunk, de sikerült feltérképeznünk ellenfelünket, van két gyors emberük, akiket próbálnak minél hamarabb megjátszani, ezt kell levédekeznünk, de a hangsúly azon van, hogy a saját játékunkat játsszuk”

– jegyezte meg az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 19-én, 15 órakor kezdődő Bodajk SE–Érdi VSE MOL Magyar Kupa mérkőzést Karsai Roland vezeti, segítői Blum Dániel és Kovács Marcell lesznek.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, akkor kétszer 15 perces hosszabbítás következik, ha ezalatt sem dől el a továbbjutás, tizenegyespárbaj dönt (ABAB sorrendben) – a MOL Magyar Kupában idén minden fordulóban egy meccset rendeznek, nem lesznek oda-visszavágós párharcok.

MOL Magyar Kupa, főtábla, 6. forduló (a 64 közé jutásért)
09.19., 15.00:
Bodajk SE–Érdi VSE

A HÉTVÉGE PROGRAMJA!

Felnőtt NB III-as csapatunk mellett felnőtt női és U16-os lány csapatunk is idegenben lép pályára. Lovász Gyöngyiék Tárnokon vívnak rangadót, míg ifjabb. Novák Ferenc együttese Zalaegerszegre látogat. U15-öseink szombat kora délután a Budafoki LC vendégeként lépnek pályára, míg legkisebb korosztályaink, azaz U7-es, U8-as és U9-es csapataink az Ercsi úti Sporttelepen kezdik meg az OTP Bank Bozsik Program fesztiválszezonját szeptember 20-án.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 2. forduló
09.20., 12.30:
Tárnok KSK–Érdi VSE

U16 lány ¾ pályás bajnokság, Északnyugati csoport, 1. forduló
09.20., 12.00:
ZTE FC–Érdi VSE

U15, Regionális bajnokság, középnyugati csoport, 4. forduló
09.19., 15.00:
Budafoki LC–Érdi VSE

U7, U8, U9, OTP Bank Bozsik Program: 09.20., 09.00, Ercsi úti Sporttelep