Kiütéssel nyertük első hazai edzőmeccsünket

Hamar megszereztük a vezetést, de 1-0 után relatív hosszú gólcsend következett. A félidei négygólos előnyét a második félidőben tizenháromra növelte az NB III-as Érdi VSE, amely a megyei első osztályú Kerekegyházi SE-t győzte le.

Első hazai edzőmeccsét vívta a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kerekegyházi SE ellen az NB III-as Érdi VSE. Limperger Zsolt csapata a ceglédi edzőmeccshez hasonlóan három védővel állt fel.

A mérkőzés első helyzete ugyan a vendégek előtt adódott, de a vezetést az érdiek szerezték meg Popov Patrik révén a nyolcadik percben (1-0). Az első gól után futószalagon jöttek a hazai lehetőségek, de az előnyt csak a 33. percben sikerült megduplázni Kollega Krisztián révén. A következő két percben Farkas Bálint és Popov Patrik is betalált (4-0). A szünet előtt Csiszár Zoltán helyére a támadó Molnár Bence érkezett. A félidei négygólos érdi előny után a második játékrészt is ott kezdték a hazaiak, ahol az elsőt abbahagyták.

Ennek az etapnak a góljai sorát Koós Gábor nyitotta, Popov Patrik folytatta, aki egymás után kétszer is betalált. 7-0 után összes cseréjét pályára küldte Limperger Zsolt: Fügedi Ákos, Barizs Martin, Földesi Dominik, Kertész Bence, Pintér Olivér és Csala Dávid is beállt.

Ekkor még fel kellett venniük a meccs ritmusát a fiataloknak, de amint ez megtörtént, ők is folytatták a gólgyártást. Kollega Krisztián gólja után pedig három az egy ellen vezettek támadást, melyet Kertész Bence egy remekbeszabott kapufásgóllal fejezett be.

Popov Patrik sem állt le, a 67. és a 71. percben is betalált, majd még Pintér Olivér is eredményes volt. A 13-0-s érdi győzelmet egymaga hetedik góljával állította be Popov Patrik.

Az Érdi VSE legközelebb július 14-én lép pályára, amikor a szintén megyei első osztályú Százhalombattai LK-t fogadja 18.30-kor az Ercsi úti Sporttelepen, majd a következő hétvégén, július 18-án, 10 órától az NB III-as Balassagyarmat lép pályára Érden.

https://www.facebook.com/erdivse/posts/1511651278996426

https://www.facebook.com/erdivse/posts/1511579949003559

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE-Kerekegyházi SE (megyei I. o.) 13-0 (4-0)
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár, Farkas B., Koós, Varga T. – Popov, Kollega
Csereként pályára léptek: Molnár B. (40. perc), Borek (a szünetben), Fügedi, Barizs, Földesi, Kertész B., Pintér O., Csala (mind az 55. percben)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Popov (8., 36., 51. p., 60. p., 67. p., 71., 90. p.), Kollega (34., 62. p.), Farkas B. (37. p.), Koós (50. p.), Kertész B. (65. p.), Pintér O. (78. p.)