Megkezdtük az edzéseket

A május 18-án hozott polgármesteri döntés értelmében ismét megkezdhette az edzéseket az Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Az első edzést megelőzően játékosaink mellett hozzátartozói, barátai emlékeztek meg tragikusan fiatalon elhunyt tehetségünkről, Nagy Richárdról a Sporttelep bejáratánál.

A sporttelep előtt tartott méltó megemlékezést követően az Érdi VSE sportolói, stábtagjai fertőtlenítés, hőmérés és egy tesztlap kitöltésével léphettek be az Ercsi úti focipályára. Limperger Zsolt edzésén a teljes idei keretből mindössze Kollega Krisztián nem tudott részt venni technikai okok miatt, ellenben számos fiatal játékos bizonyíthatott, hiszen Adorján Milán, Balogh Ádám, Csala Dávid és Pintér Olivér mellett utánpótlásunkból Fügedi Ákos, Kertész Bence és Kovács Áron is a felnőttekkel közösen kezdte újra a tréningeket.

A foglalkozás nagy részében olyan technikai egyéni gyakorlatok szerepeltek előtérben, melyekkel az egymás közötti másfél-kétméteres távolságot is be tudták tartani a játékosok. Az edzés végére tervezett rövidke egymás elleni játék is meglepően jó iramot hozott, mely elsősorban annak köszönhető, hogy a játékosok elmondása szerint a kondicionális edzések után már kifejezetten hiányolták a labdás foglalkozásokat.

Felnőtt labdarúgóink után május 21-től utánpótlás-játékosaink számára is beindulnak az edzések. Felhívjuk utánpótlásjátékosaink és szüleik figyelmét, hogy az Ercsi úti Sporttelepen az öltözők használata nem engedélyezett, ezért a játékosok edzésfelszerelésben érkezzenek. Parkolás csak a bejáratnál lehetséges, az elzárt területre kizárólag az egyesület sportolói, dolgozói, a létesítmény fenntartói léphetnek.

Az edzések előtt a szülőknek és gyermekeiknek nyilatkozatot kell tenniük, a játékosoknak az Országos Sportegyészségügyi Intézet kérdőívét hetente ki kell tölteniük, le kell adniuk, az edzések előtt pedig az edzővel közösen hőmérésen esnek át a foglalkozás résztvevői.

Az OSI kérdőíve ide kattintva érhető el (pdf): OSE kérdőív, edzés tartáshoz

Egészségvédelemmel_kapcsolatos_megfontolások_ajánlások

Az Érdi VSE utánpótláscsapatainak edzései az alábbiak szerint alakulnak:
U7: szerda, péntek, 16.15-17.15 (füves pálya)
U9: szerda, péntek, 17.30-18.45 (füves pálya)
U11: kedd, csütörtök, 16.30-18.00 (füves pálya)
U13: kedd-csütörtök, 16.15-17.45 (műfüves pálya)
U14: kedd-csütörtök, 16.00-17.30 (műfüves pálya)
U15: kedd-csütörtök, 18.00-19.15 (műfüves pálya)
U16 lány: szerda, péntek, 18.30-19.45 (műfüves pálya)
U17/U19: szerda, péntek, 18.00-19.30 (műfüves pálya)