Győzelem és vereség a térségi rangadókon

Már két mérkőzést is lejátszott a tavaszi idényben az Érdi VSE U14-es korosztályának második csapata. A Pest megyei háromnegyedpályás bajnokságban az érdiek két térségi rangadóból egyet nyertek, egyet elveszítettek.

– Első háromnegyed pályás bajnoki mérkőzésünket játszottuk a tavaszi szezonban hazai környezetben a Százhalombatta ellen. Ezúttal több játékosra nem tudtam számítani betegségek és sérülések miatt. A mérkőzést megnyertük, de a mutatott játékkal nem voltam maradéktalanul elégedett. Helyenként lassan, enerváltan játszottunk sok hibával. Több játékosnak fel kell gyorsulnia gondolkodásban, ha a nyártól rájuk váró új kihívásokban meg akarják állni a helyüket. Dolgozunk tovább és megpróbáljuk kijavítani a hibákat – Ebedli Zoltán.

U14, Pest megyei ¾ pályás bajnokság, Délnyugati csoport, 8. forduló
Érdi VSESzázhalombattai VUK SE 5–2 (4–1)
Gól:
Nikolics Balázs (25., 39. perc), Tóth Dominik (28., 34. p.), Jávori Botond (72. p.)

– Egy fizikálisan jóval fejlettebb csapattal találkoztunk, sajnos tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen nehéz lesz megakadályozni a tárnoki csapatot a győzelemben. Ennek ellenére az első félidőben védelmünk jól és fegyelmezetten játszott. Sajnos második félidőre a fizikai fölényt nem tudtuk kompenzálni és nagy zakó lett a vége. Egy-egy ilyen mérkőzésből is sokat lehet tanulni, még ha az eredmény nem is azt mutatja Ebedli Zoltán

U14, Pest megyei ¾ pályás bajnokság, Délnyugati csoport, 9. forduló
Bolha-FTSE-Tárnok–Érdi VSE II 13–0 (4–0)