Harmos Márton Érd Kiváló Sportolója

Február 28-án, a Polgárok Háza közgyűlési termében adták át a 2020-as Érd Kiváló Sportolója, Érd Kiváló Sportcsapata díjakat.

Az Érd Kiváló Sportolója díjat azok a sportolók kaphatták, akik országos bajnoki, diákolimpiai címet szereztek, vagy korosztályos válogatottjukat erősítették. Az Érdi VSE jelöltje a 2020-as évben a tollaslabdázó Harmos Márton volt, aki a diákolimpia előző kiírásában megnyerte a IV. korcsoport küzdelmeit.

Az Érd Kiváló Sportcsapata díjban is érdekelt volt az Érdi VSE, hiszen egyesületünk tollaslabdázói a Batthyány Sportiskola együtteseként tavaly sorozatban ötödször nyerték el a B-kategória legeredményesebb általános iskolájának járó különdíjat, mellyel együtt a városi kitüntetést is átvehette Tornai Tibor szakosztályvezető Dr. Csőzik László polgármestertől, Szűcs Gábor alpolgármestertől, Lengyel Pétertől, a Sportbizottság elnökétől és Csépán Istvántól, a Sportbizottság alelnökétől.

Érd Kiváló Sportolója
Harmos Márton (Érdi VSE), edző: Tornai Tibor, tollaslabda, diákolimpiai bajnok

Érd Kiváló Sportcsapata
Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tollaslabda csapat, edző: Tinka Lajos, Tornai Tibor, diákolimpia, B-kategória legeredményesebb általános iskolája (Bíró Ajsa, Dudás Vanessza, Dancs Olivér, Borbás Dávid, Kovács Marcell, Tóth Milán, Fekete Tímea, Flórián Tamás, Horváth Levente, Nikolics Balázs, Villás Vivien, Csányi Zoé, Nika Roland

Gratulálunk!