Tovább az úton!

39 pontot szerezve, négypontos előnnyel várja a tavaszt az NB III Nyugati csoportjában éllovas Érdi VSE, amelynek utolsó hazai mérkőzését követően tartotta a csapat évzáróját az egyesület vezetése.


Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke a Sárvár FC ellen 3–1-re megnyert évzáró bajnokit követően beszédében gratulált a csapatnak az elért eredményekhez, majd minden támogatónak megköszönte a segítséget. Ezt követően Romics Ervin, az Érdi VSE labdarúgó szakosztályának vezetője próbálta kritizálni az Érdi VSE felnőtt labdarúgóinak őszi teljesítményét, ám kevés fogást talált a csapaton, csupán a Hévíz és a Lipót ellen elért eredményeket tudta felhozni, azonban mindkét esetben megjegyezte, ott is jó volt a játékosok hozzáállása, akik végig küzdöttek. Végezetül Érd Megyei Jogú Város alpolgármestere, Szűcs Gábor gratulációját fejezte ki az elért eredményekkel kapcsolatban, majd arról biztosította az Érdi VSE-t, hogy a városvezetés lehetőségei szerint mindent megad a csapatnak a jövőben is.

Az Érdi VSE 2019-es naptári évben 32 tétmérkőzést vívott, ezek közül 21-et nyert meg hat döntetlen és öt vereség mellett, az NB III 2018/2019-es kiírásában 9–3–2-es mérleget, 27 lőtt és 17 kapott gólt tudnak felmutatni Kertész Ferencék, míg az új szezonban eddig tizenhét bajnokin 12–3–2-es mérleget épített, ezeken 36 gólt lőtt és mindössze tizenhármat kapott, emellett a Magyar Kupában egy mérkőzést jutott az érdieknek, akik az élvonalbeli DVTK-tól kaptak ki hazai pályán 1–0-ra.