Partnerünk: a Ferencvárosi TC!

Hosszas előkészületek után a mai napon hosszútávú együttműködési megállapodást kötött egymással a Ferencvárosi Torna Club és az Érd Városi Sportegyesület!

Az elmúlt években dinamikus fejlődés tapasztalható az Érdi VSE utánpótlásában, melyet mind a létszám, mind az eredmények igazolnak, ám számunkra a legfontosabb, hogy remek embereket és labdarúgókat neveljünk, akik a későbbiekben akár az élvonalba, akár a válogatottba is eljuthatnak.

Tervünk megvalósításához pedig keresve sem találhatunk alkalmasabb partnert, mint hazánk legnépszerűbb és legsikeresebb klubját, a Ferencvárosi TC-t, amelyen keresztül a mi utánpótlásjátékosaink is eljuthatnak a legmagasabb szintekig.

Az együttműködés aláírása előtt Prukner László, az FTC utánpótlás-szakmai igazgatója, Szűcs Mihály, utánpótlás-koordinátor, korábbi csatárunk, az FTC játékosmegfigyelőjeként dolgozó Palásthy Norbert, valamint Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke, Ebedli Zoltán, az Érdi VSE utánpótlás-vezetője, illetve Limperger Zsolt, felnőtt csapatunk vezetőedzője, korábbi FTC-játékos egy konstruktív megbeszélés során egyeztette az együttműködés részleteit, amelyet követően Novák Ferenc és Prukner László szignózták a szerződéseket.

A megállapodás értelmében ezentúl az Érdi VSE az FTC által alkalmazott képzési és nevelési koncepció mentén fejleszti utánpótlását, s ennek köszönhetően évente több alkalommal tartanak közös edzéseket a különböző korosztályoknak, az FTC által kiválasztott tehetséges játékosok pedig a fővárosiak korosztályos csapatainak edzésein is részt vehetnek. Ezzel együtt az FTC iránymutatása mentén haladva edzőink is fejleszthetik tudásukat a fővárosiak különböző továbbképzésein, előadásain, bemutatóedzésein.

Az együttműködés szerint pedig az Érdi VSE az FTC felé irányítja játékosait, akik pedig már a korábban megszerzett tudásukkal felvértezve, ám ott továbbképezve magukat juthatnak el akár az FTC első csapatáig is.

https://www.facebook.com/erdivse/posts/1308205179341038?__xts__[0]=68.ARDT1k-bDjW1KT2kxmgxFhW5dPvv5Z9OT2adCK6glIGsLe_MTpyIiJ-3Fk6MXLwOzeCNmUEy7AToV8nikSf42p0ETbQZN6xmhks5wQ3d5RJI86FBbiXoVGwznl5rxIoNQSxfbQzGJ4rf2OmTBl0ysh_1OSR5mzT914KwhpuSw9kggoPHe5xs3bfsjZmAXwnazIXGFzip8KoyyUaMOQrl4J9GP6uTCR1F3evtmpujYv0OYcOZOG56D_awDqqSB-m76uf8hfXQ4XNRgJoh0-suqlX0TLpx1g7w8Sh-uNqBw_ULghz5kOVIPLMyheLG-rZ14JpUqcFFiVOS8HTpDcN8K4qVyQ&__tn__=-R